Telefon

+36 30 620 3023

5 LÉPÉS, HOGY BÁRMIT MEGVÁLTOZTASS AZ ÉLETEDBEN!

Blog

5 LÉPÉSES ÚTMUTATÓ, HOGY BÁRMIT MEGVÁLTOZTASS AZ ÉLETEDBEN! Például egy kapcsolatot. EZ bárki lehet – a szeretőd, a főnököd, a partnered… az Univerzum.

1.Először: Követeld meg!
Valahogy így: „Héj, ez most meg fog változni és valami más fog megmutatkozni!”

Tapasztaltad valaha, hogy amikor egy kapcsolatban vagy és tudod, hogy annak szükséges változnia, de te nem vagy hajlandó megkövetelni azt a változást, de tudod, hogy kellene, és végül eljutsz egy olyan pontra, hogy: „Ebből itt most elég, ez meg fog változni, az sem érdekel, ha meghalok, vagy ha ők halnak meg, nem lényeges, nem foglalkozom vele, ha a világnak vége lesz, ez meg fog változni most!”

Emlékszel, hogy milyen gyorsan változik meg akkor valami? Ez a követelés.

2.Következő: Kérdezz egy kérdést!

Minden kérdés, amit felteszel, megnyit egy teljesen más lehetőséget, egy új potenciált.

Megteszed ezt a követelést és kérdezel. „Héj, mi kéne ahhoz, hogy ez teljesen máshogy mutatkozzék meg számomra?” Hirtelen megnyílik egy ajtó, amit soha nem láttál előtte, majd odateszed a fejed a bejárathoz és különböző ösvényeket látsz ott, amiken elindulhatsz.
Nem láttad ezeket addig, amíg nem követelted meg magadtól a változást, és nem kérdeztél.

3.Harmadik: Használd a varázspálcát!

Pusztíts el és tegyél nemteremtetté mindent, amit előzetesen teremtettél, vagy bevettél, ami nem engedi meg, hogy olyan hamar megmutatkozzék a változás, amilyen hamar csak lehetséges.
És futtasd: helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.
Vagy csak annyit, hogy: POC és POD.

4.Most: VÁLASSZ és CSELEKEDJ!

A választásod meghatározza a lehetőségeket, amik felbukkannak.
Más szóval: megvan a követelésed, a kérdés és a korlátok elengedése, és a választás, ami valóban megteremti a másfajta lehetőségeket a jövő számára. Választanod kell és cselekedned.

Ez egy olyan valóság, ahol a cselekvés gyakran szükséges ahhoz, hogy dolgok megteremtődjenek. Nem ülhetsz csak a fenekeden arra várva, hogy a változás megtörténik! Eladtak nekünk egy jó nagy adag hülyeséget az emberek, akik abban hisznek, hogy neked CSAK kérned kell és befogadni. Ebben a valóságban CSELEKEDNI is kell! Kérlek, ne korlátozd le mindazt, ami megmutatkozhat a számodra, azzal, hogy elutasítod a cselekvést, amikor az szükséges. A kérdezés egy nagyon fontos lépés a folyamatban – de nem a végső.

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen lépéseket tegyél, egyszerűen kérdezd meg minden nap a következő kérdést: „Mit tehetek ma, ami lehetővé teszi, hogy ez azonnal megmutatkozzék a számomra?”

Az egyik legnagyobb képességed, mint létezőnek, hogy képes vagy választani. Amit legtöbben szeretünk csinálni, az az, hogy van egy választásunk, ami irányítja a hátralevő életünket. (Szeretem ezt a Gyűrűk Ura választásának hívni: „egy választás, ami irányítja az összes többit!”) Azt gondoljuk, hogy nekünk csak a jó (helyes) dolgokat kellene választanunk, és nem a rosszat (helytelent). De ez SOK ítéletet kíván tőlünk.

Mi lenne, ha nem lenne ítélet azon, hogy „Ez egy jó dolog” vagy „Ez egy rossz dolog”? Mi lenne, ha csak az lenne „Wow, meghoztam egy döntést!” És ha ez neked működik, akkor válassz belőle többet. Ha nem működik jól neked, mi lenne, ha újra választanál?

Ez egy másik aspektusa a te varázslatodnak – a képesség, hogy mindig újra választhatsz.

Most.
És most.

Ezzel, s mindezek után, ha látsz valamit, amit kívánsz, hajlandó lennél elkezdeni az irányban mozgatni a dolgokat, hogy az még ma megmutatkozzék számodra? Még jobb, ha MOST.
Kezd el követelni a változást, kérdezz kérdéseket, legyél hajlandó elengedni a korlátaidat, VÁLASSZ valami mást, és aztán CSELEKEDJ!

5.Végül: FOGADJ be mindent

Ahhoz, hogy ez működjön és megmutatkozzék az életedben, hajlandónak kell lenned fogadnod mindent, ami megmutatkozik, ítéletek és kizárások nélkül. Bízz az Univerzumban.

Ne kontrollálj semmit, amikor az megmutatkozik a számodra, vagy ahogy az éppen kinéz. Az Univerzum megteszi. Az Univerzum éber a VÉGTELEN lehetőségekről –
a lehetőségekről, amik messze, messze, messze túllépnek minden elképzeléseden, hogy milyennek kéne a tökéletes – mondjuk párkapcsolatnak – kinéznie. 

Mert nem egyedül vagy a világon, az Univerzumnak újra kell rendeznie egy csomó ember univerzumát ahhoz, hogy egy jelentős külső elmozdulás megtörténjen a világban.
Lehet, hogy ma kéred és 10 év múlva kapod meg, vagy mostantól 10 másodperc múlva.
Tehát, ha ez nem mutatkozik meg számodra holnap – te NEM vagy hibás, barátom.

Meg fog történni! Már elkezdted.
Most… azzal, hogy ezt olvasod…
És kérlek, tudd – lehet, hogy a változás teljesen máshogy fog kinézni, mint ahogy azt valaha elképzelted volna.

Dr. Dain Heer

Fordította: Hegedüs Zsuzsanna

Ismerd meg többi blogomat is