Telefon

+36 30 620 3023

Access Bars® Tanfolyamok

Választanád a változást? 

Tanfolyamokra és kezelésekre egyéni időpont is kérhető. Amennyiben soron kívül a barátnőddel szeretnéd elvégezni, időpont egyeztetés miatt hívj, van rá lehetőség. 

Következő Access Bars Tanfolyam:

2024. május 11 és 18.-án szombaton Budapest, XIV. kerület

2024. május 25.-én szombaton 9-17 óráig Aszódon

.

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

Mi lenne, ha ez a nap valami egészen másnak a kezdete lenne?

Milyen lenne, ha mások bírálatait észre sem vennéd?
Milyen lenne, ha valami mást teremtenél:

Gyengédséget, könnyedséget és kedvességet magaddal szemben, hogy végre megadd magadnak azt, amit eddig másoktól vártál?

A tudomány azt mondja: A sejtjeink formája elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések és érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a betegség felé.

Angolul a betegséget úgy mondják, hogy a könnyedség hiánya.

„Amikor futtatod a bárjaid, kioldja a sejtekre gyakorolt ezen hatást és megengedi a sejteknek, hogy visszanyerjék gömbölyű formájukat, hozzájárulva ezzel a könnyedséghez a testben.” Gary Douglas

Mi az Access Bars®?

43 Access Consciousness® rendszerének első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs az utadban, szabadon tudsz létezni és teremteni!

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek bizonyos életterületeket (szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb.) képviselnek? Ha ezeket gyengéden stimuláljuk, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt eddig képtelen voltál az elengedésre, elfogadásra/befogadásra. Ezeknek a pontoknak az érintésével elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!

Mi az, amin változtatnál az életedben?

Mire jó a Bars®?

A Bars® ezreknek segített,hogy megváltoztassák a testüket,az életüket, pénzügyekkel kapcsolatos elakadásaikat, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat, idegességet, stresszt és még rengeteg mást!

Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják. A legjobb esetben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják!

Izgalmasnak tűnik? Készen állsz a változásra?

A tanfolyamon kézikönyvet, ábrát, oklevelet kapsz, hivatalos bejegyzett Access Bars® kezelővé válsz, felveheted szolgáltatásaid közé is, vagy kezelheted a családod, barátaidat.

Dr. Széchenyi István kutatása a Bars hatásáról:

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezem: B/2023/000029 A képzésről Tanúsítványt is kiállítok

Jelentkezni lehet: Tanfolyamra és kezelésre, programokra!

(kérlek jelezd részvételi szándékodat a tanfolyami jegyzetek és az oklevél miatt)

Árak:

15-17 éves korúak részére

54 000
Ft
  • 16-18 éves korúak és tanfolyam ismétlők részére

Befektetés önmagadba Bars

108 000
Ft
  • Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes egy felnőtt családtag részvételével.
népszerű

Befektetés önmagadba Facelift

138 000
Ft
  • Ismétlőknek, Gyermekeknek 15-17 éves korig Féláras

Cserebere, kipróbálási lehetőség!

Ha nem tudod pontosan mi ez, vagy kíváncsi vagy, próbáld ki nálam a meghirdetett cserebere napokon. Ha a cserekezelésen nem tudsz részt venni, az egyéni kezelés időpont egyeztetéssel történik az alább leírtaktól magasabb áron. 

Cserélőknek

10000
Ft
  • Ha kipróbálod, ezeken az alkalmakon a

Bars és bármelyik testkezelés

10000
Ft
  •  

ESSE kezelés kipróbálás

15 000
Ft
  • Mátrix kezelést is kérhetsz!