Telefon

+36 30 620 3023

Esse for bodies

A strukturális kivetítés energetikai szintézise

ESSE, test, body, fascia, energetika, kezelés egyéni, előre egyeztetett időpontokban

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

A Strukturális Végrehajtás Energikus Összetétele (ESSE)

Egy egyedülálló testmunka, amely összekapcsolja az Access Consciousness ™ -et a kézzel végzett manipulációs technikákkal, amelyek a test minden centiméterén elhelyezkedő kötőszöveti fasciális szöveteket célozzák meg.

Gary Douglas

„Lebontja az ítélet ragasztóit, ami minden dolgot korlátozásban tart, és a testet fájdalomban.”

Az ESSE-t úgy alakították ki,

hogy változásokat hozzon létre a test szerkezetében és formájában, ami a mozgást, a funkciót és az energikus testrendszert könnyíti meg.

A kezelés futtatható:

Ha van valami konkrét, ahogy szeretnéd, hogy a tested kinézzen, először is ismerd el a nagyszerűségét úgy ahogy van most!

Majd kérd, hogy mi kellene hozzá, hogy dolgok megváltozzanak és változást hozzak létre?

A tested boldogan teljesíti a kéréseket!! Tudatni fogja veled, hogy mi kell ehhez a változáshoz.

Kérd és adj időt annak, hogy figyelj rá!

Dr. Dain Heer

Milyen nézőpontjaid vannak,amiket nem vagy hajlandó megváltoztatni,amivel fenntartod a tested beszilárdulásait?

Az Esse kezelés feloldja ezeket a nézőpontokat,testbe zárt éberségeket a kötőszövetekből,miután már a testednek és neked is újra van más választása,mint a jól bevált automatizmusok!

Egyéni kezelések lehetségesek időpont egyeztetéssel!

Mi is az a fascia:

Forrás: webbeteg.hu

Az emberi test leggyakoribb szövetfélesége a kötőszövet, amelynek egyik fajtája az úgynevezett fascia, ami a teljes testet körülveszi, beburkolja az izmokat és egy „harisnyaként” összefüggő rendszert alkot. Amellett, hogy mindent mindennel összekötve biztosítja a helyes mozgásláncok kialakulását, fontos szerepet játszik a tápanyagellátásban is.

A fascia főbb funkciói: szövetek, szervek „becsomagolása”, védelme és tápanyagellátása, a mozgással járó stresszhatások egyenletes eloszlása a testen belül, az izom védelme a túlnyúlástól és szakadástól, a dinamikus mozgások kivitelezése, a szövetek pozíciójára és helyzetére vonatkozó információk továbbítása az izmok és a központi idegrendszer felé. Izmok és fascia Míg pár éve, évtizede az egészségtudomány szinte csak az izmok és egyes izomcsoportok működésére fókuszált, mára egyre többen vizsgálják a fascia szerepét, funkcióját, működését és azt, hogy az egyes izmok/izomcsoportok hogyan dolgoznak együtt, összességében milyen hatást gyakorolnak a testre. Ha a fasciát említjük, akkor úgynevezett láncolatokban kell gondolkozni: ha egészséges, akkor olyan, mint egy harisnya: akadálymentes mozgást biztosít az általa összefogott dolgoknak (pl. izmok, csontok stb.), ha viszont valamilyen formában „sérült”, akkor feszes és korlátozni fog minket a mozgásban, ami előbb-utóbb fájdalom kialakulásához fog vezetni.

Myofasciális fájdalom A fascia sérüléséből adódó fájdalmat myofasciális fájdalomnak nevezzük, ami sajnos nehezen diagnosztizálható, abból kifolyólag, hogy képalkotó vizsgálatokkal nem mutatható ki elváltozás. További nehézséget okozhat az, hogy a fájdalom távolabbi helyen is jelentkezhet, és kisugárzó tünete lehet, hiszen a fájdalom az adott fascialáncon belül bárhol jelentkezhet. Ilyenkor a manuális, hengeres fascialazítás gyors eredményt hozhat, ugyanis ennek hatására: a kötőszövet fellazul, az ízületre nehezedő nyomás csökken, a túlfeszülő izom fellazul, enyhülhet a fájdalom.