Telefon

+36 30 620 3023

6 dolog a randizásról, amit szeretnének a férfiak, ha tudnának a nők – Gary Douglas

Blog

Gyorsan változó világunkban eléggé összezavaró férfinak lenni, a randizás világa pedig még ennél is zavarba ejtőbb. A férfiaknak állítólag erősnek és mégis érzékenynek kell lenniük, megjavítani a dolgokat ugyan

akkor képesnek kell lenni megosztani az érzelmeiket, anélkül, hogy ez bármilyen nehézséget okozna nekik. A legtöbb férfi ott veszik el, ha az kerül előtérbe, hogy mit akar a nő, vagy, hogyan legyen ő az, akit a nő akar, anélkül, hogy teljesen elveszítené önmagát a folyamatban.

Az idő nagy részében nem épp a legfényesebb elmék vagyunk, és amikor elérkezik a találka, akár még a nőktől is káprázatosabbak, romantikusabbak, elveszettebbek, és megfontoltabbak, óvatosabbak is lehetünk.

Szóval mik azok a dolgok, amiket szeretnének a férfiak, hogy a nők tudjanak a randizásról?

Itt van 6 dolog, ami bepillantást enged a témába:

  1. A férfiaknak kevesebb fogalmuk van a dolgokról, mint neked.

A férfiakon van a nyomás, hogy megtegyék az első lépést, hogy úgy tűnjön, tudatosan cselekednek, és, hogy átvegyék az irányítást. De a férfiaknak körülbelül annyi (ha néha nem több) bajuk van azzal, mint neked, hogy kik is ők valójában, és mit mondjanak vagy tegyenek. Arra lettek tanítva, hogy bármit is akarnak, az valahogyan mindig rosszul sül el.

  1. A legtöbb férfi nem érti a nőket.

Egyáltalán. A férfiak nem beszélik és nem hallják a nők nyelvét, és gondolatolvasásban sem jeleskednek. Hatalmas megkönnyebbülést jelent olyan nővel randizni, aki hajlandó nyíltan beszélni arról, mit akar. Ne félj attól, hogy elmondd a barátodnak, hogy hová akarsz menni, mit akarsz csinálni, vagy, hogyan szeretnéd, hogy törődjön veled.

  1. A férfiak tele vannak bizonytalansággal és sokkal érzékenyebbek a nőknél.

De az nem engedélyezett, hogy ezt kimutassák. A férfiakat arra nevelték, hogy erősnek kell lenniük, és mindenre kell, hogy legyen válaszuk, másképp nem is létezhetnek. Amikor egy nő pontosan azért a férfiért hálás, aki ő valójában, és nem várja el vagy vetíti ki, hogy máshogy kellene a dolgokat kezelnie, mint ahogy arra éppen akkor képes, könnyebb lesz ellazulnia és leengedni a falait.

  1. A férfiak másképp működnek.

Nem könnyen nyílnak meg. Szeretnek egyedül lenni. Szeretnek együtt lenni, időt tölteni a férfi barátaikkal, amikor kikapcsolhatnak. Ha olyan nővel randizik a férfi, aki hajlandó megengedni neki, hogy az legyen, aki, és hajlandó megengedni neki, hogy azt tegye, amit és amikor tennie kell, ez még izgatottabbá teszi a férfit a nővel töltött idővel kapcsolatban.

  1. A férfiak bizonytalanok abban, hogyan bánjanak a nővel.

Kinyisd neki az ajtót, vagy feminista, és bajba kerülsz, ha túl sok mindent teszel? Ha randizol, segítsd ki a férfit. Mondd el neki, hogyan szeretnéd, hogy törődjön veled. Ha nem hajlandó ezt megtenni,nem ő a neked való srác.

  1. Te irányítasz.

Ezt tudjuk. Te is

 tudod. De a hősöd leszünk, ha azt kéred. Amikor egy nő azt kérdezi: „Szépfiú, megtennéd ezt vagy azt nekem?” – ekkor tudja egy férfi, hogy most férfinak kell lennie. A férfiak szeretik megjavítani a dolgokat vagy a megmentésedre sietni, főleg, ha tudják, hogy hálás leszel nekik (és hálás alatt gyakran a szexet értik!).

A férfiak igen egyszerű teremtmények, akik igen csak összezavarodtak a világban betöltött szerepükben.

Nincs szükségük sok mindenre. Egy nő, aki hajlandó hálás lenni a férfinak, hajlandó szexelni vele, és hajlandó neki megengedni, hogy tegyen, amit akar, nagymértékben megalapozza a jó kapcsolatot. Ha mindezt megadod a férfinak, azt kérhetsz tőle, amit csak akarsz, és meg fogja tenni.

Forrás: http://dailyurbanista.com/2015/08/24/things-men-wish-women-knew/

Fordította: Szecskó Emese

Ismerd meg többi blogomat is