Telefon

+36 30 620 3023

7 dolog amivel megállíthatod az Önmagadon való ítélkezést – dr Dain Heer írása

Blog

7 dolog amivel megállíthatod az Önmagadon való ítélkezést – dr Dain Heer írása

1. Szakítsd meg a negatív beszélgetést Önmagaddal! Kérdezd meg, mi a jó bennem, amit nem veszek észre? Ezzel megszakítod az Önítélkezés mintáit, és elkezded befogadni a nagyszerűségedet.

2. Kezdd el leírni, amiért hálás vagy! Egyszerűnek tűnik, de mindennap írj le 3 dolgot, amiért hálás vagy. Nem tudsz ítélkezni és hálásnak lenni egyszerre.

3. Te nem a gondolataid, érzelmeid és érzéseid vagy! Ne engedd, hogy ezek átvegyék az irányítást, hisz jó esélye van annak, hogy ezek nem is a tieid. Kérdezd meg: “Kihez tartozik ez?”

4. Légy együtt boldog emberekkel! Ha olyanokkal vagy együtt, akik megítélik magukat, egyre inkább Te is átveszed.

5. Mozgasd meg a testedet! Válaszd azt, ami a testednek és neked is tetszik – amikor megmozgatod a testedet, jobban érzed magad, és az energia is növekszik.

6. Tégy fel kérdéseket! Önmagunk ítélete kikövetkeztetés. Mi más is lehetséges még? Hogyan lehet ez ennél is jobb?

7. Ismerd el, hogy Te más vagy! Ismerd el, mi benned. ami más – ne az ítélkezés teréből (pozitív/negatív), hanem a hála teréből. (Képzeld el, hogy ha nulla az ítélkezésed magadról, milyen lehetőségeket nyitna az meg?)

Te, mint ajándék sokkal nagyszerűbb vagy, mint amit eltudsz képzelni! Eredeti cikk: http://www.missmillmag.com/…/hurting-yourself-self…/…

Ismerd meg többi blogomat is