Telefon

+36 30 620 3023

7 KÖNNYŰ lépés, hogy túléld az ünnepeket

Blog

Access Bars®, Facelift®, Body® 5 kontinens masszázs tanfolyamok időpont egyeztetéssel: 06306203023

7 KÖNNYŰ lépés, hogy túléld az ünnepeket!

„Kihez tartozik? Csak tedd fel a kérdést, hiszen rengeteg dolgot érzékelünk, átveszünk, ami nem is a mienk – a mi dolgunk.

2. Amikor nem értünk valamit vagy zavar valami, összehúzódunk. Helyette terjeszkedj ki, engedd le a falaidat és „válj végtelenné”. Ilyenkor olyan, mintha madártávlatból látnád a dolgokat, ami könnyedséget ad. És itt feladod azt, hogy megpróbáld megérteni őket – mert lehet, hogy nem is tudod „felfogni”, miért mondanak vagy tesznek dolgokat. De mi lenne, ha nem akarnád megérteni? Csak megengeded nekik, hogy azok legyenek, akik és a végtelen teredbe ez könnyedén belefér

3. Jegyél jelen a testeddel: tedd a kezed a hasadra és érzékeld, érzékeld a lábad a talajjal. Kezdj el lélegezni és figyeld a kezed, milyen érzés a hasad. Figyeld a hasad, milyen érzés, hogy rajta van a kezed. Figyeld a lélegzést, milyen érzés. Figyeld a lábad, milyen érzés a talaj. És tedd ezt jó pár lélegzetvételig. Így jelen tudsz lenni, nem pedig a gondolkodásba, érzésekbe mész bele, ami zavar.

4. Érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom. Mondd ezt annak az érzésnek, gondolatnak, ami zavar. És addig mondd ezt annak a dolgoknak, ami zavar vagy idegesít, amíg fel nem olvad és el nem múlik az érzelmi töltés vele kapcsolatban.

5. Vannak emberek, akiknek szükségük van arra tőled, hogy… és itt egy csomó dolog jön (különösen az ünnepek alatt): a figyelmünkre, szép ajándékra, hogy időt töltsenek velünk stb. És ilyenkor mi bezárkózunk, hogy „Nem tudok ennyi mindent megadni neked”, de ez nem kedves se magunkkal, se velük. Mi lenne, ha az összehúzódás helyett (apró picivé válsz), hogy elkerüld mások szükségleteit, mást választanál? Amikor szükségleteik vannak feléd, akkor mintha el akarnának szívni tőled dolgokat és erre felhúzzuk a falainkat. Mi lenne, ha leengednéd a falakat és megengednéd, hogy áramoljon feléjük az energia az univerzumból mindenhonnan (mögüled és rajtad keresztül) a személy felé, akinek szüksége van tőled valamire? Mi változhat meg az életedben, ha nem kell ellenállnod azoknak, akiknek szüksége van valamire tőled, hanem engednéd, hogy rajtad keresztül áramoljon feléjük energia?

6. Hála. Ha a hála jelen van az életedben, nem tud létezni vele egy időben az ítélet, mely a haragot, szomorúságot és más zavaró, fájdalmas érzéseket teremti.

7. Az Access mantrája is egy eszköz ekkor, az nem egy megerősítés, hanem egy kérés és az elismerése annak, hogy az élet, amire vágysz, meg tud jelenni. Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém. Ez nem azt jelenti, hogy „csak jó dolgok jelennek meg”, mert akkor ezzel el akarod kerülni a rosszat és pont azt teremted. Amire rájöttem, hogy ha a megerősítések működnek is, csak egy rövid ideig működnek, aztán pedig pont az ellenkezőjét kapod, mivel megpróbálsz valamit elkerülni. Vagy egy olyan nézőpontot hangoztatsz, amiről nem hiszed el, hogy igaz, és az univerzum nem így működik. Ha nem vagy energetikailag összhangban azzal, amit kérsz, akkor az, amit kérsz, az nagyon nehezen tud megjelenni. Ez inkább egy kérés és elismerése annak a lehetőségnek, hogy az életben minden a jó, a rossz és a csúf is árad feléd könnyedén könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém. A ragyogás a túláradó kifejeződés és bőség – ezt jelenti a ragyogás. +1 Írj egy listát azokról a dolgokról, amik feltöltenek és megnevettetnek. Lehetnek ezek jó filmek, viccek, videók, könyvek bármi, amitől könnyedebbnek érzed magad és megnevettet!

Legyen békés, örömteli, könnyed karácsonyi ünnepetek és LEGYETEK SZERETVE!

Ismerd meg többi blogomat is