Telefon

+36 30 620 3023

Az Access -ről

Blog

„Az Access Consciousnessről
A tudatos hozzáállásról:
A legtöbb ember valahogy úgy véli, ha nyitva van a szeme, nem alszik, akkor már tudatos. Ez távolról sincs így! A tudatosság nem azt jelenti, hogy folyamatosan valamilyen fix nézőpont szerint ellenőrzést gyakorlunk a dolgok felett. Nem azt jelenti, hogy megnézzük, hogy a vásárolandó élelmiszerben mennyi E-szám van?
A tudatosság egyszerűen magában foglal mindent és nem ítélkezik semmiről. Befogad mindent, és legfeljebb érdekes nézőpontnak tartja. A spirituális nézőpont, vagy a materialista nézőpont ítélkezést igényelnek.
Mi spirituális, mi nem az? Mi materialista, mi nem az?
A tudatosságot az ítélkezés és a fix nézőpontok tudják csak korlátozni. Ha szeretnél tudatos lenni, ezekből kell kiszállnod! Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szabad választásod a világ dolgai között, vagy ne vennéd észre, hogy ki kedves és ki nem. Ezek azonban pusztán érdekes nézőpontok, nem jelentőség teli valóságok. A legtöbb fix nézőpontot és ítélkezést egyszerűen átvettük a környezetünktől. Ehhez nem kell megszólalni sem, vagy a tévét bekapcsolni. Ugyanis a környezetünk információi töltik ki a gondolataink, érzéseink 98%-át!
Rendkívül fontos gyakorlat lehet, ha rákérdezel minden felmerül. gondolatra, érzésre, hogy Kihez tartozik? Rengeteg dolog, amivel küzdöttünk az életben, az nem a miénk egyáltalán! Ma rengetegen félnek a pénzügyeik miatt. Lehet, hogy a benned lévő aggodalom nem is a tiéd? Kérdezz rá!
Fontos, hogy tudd, ami igaz neked, az mindig könnyű érzés, ami nem, az nehéz! Egyszerűen kérdezz rá a dolgokra, és a könnyebb lesz a helyes válasz! Sokan igyekeznek a negatív gondolataikat lecserélni pozitívakra. Mi lenne, ha nem ítélnéd meg azt sem, hogy pozitív, vagy negatív az adott gondolat?
Lehet,hogy csak tudatosság a környezeted helyzetéről, vagy egyszerűen a fix nézőpont, amit erőltetés nélkül át tudunk alakítani: kérdéssé! A fix nézőpontok helyett a kérdés a legjobb megoldás! Mi lenne, ha ezentúl egyszerűen mindig kérdésben lennél? Ahelyett, hogy az adott válaszok által behatárolt tudatállapotban mozognál, mindig kérdést tennél fel, és soha nem állnál meg egyetlen válasznál sem! A legtöbb embernek a havi fizetése egy válasz, ahol meg is áll. Mi lenne, ha feltennéd a kérdést, hogy honnan lehetne még? Elvégre a magyar ember keresi a pénzt! Engedd meg , hogy a tudatod keressen, ne megálljon a válaszoknál, amiket eddig ismert!
Megengednéd magadnak, hogy ne válaszaid legyenek, hanem kérdéseid?
Ki vagyok ma, és milyen nagy kalandot tudok ma teremteni, megtapasztalni?
Hogyan lehet még ettől (is) jobb?
Hogyan lettem ilyen szerencsés?
Mi egyéb lehetséges még?
Mi kéne ahhoz, hogy több …. legyen az életemben?
Mi kéne ahhoz, hogy jobb legyen a vége, mint ahogy valaha is álmodtam?
Milyen jó van ebben, amit eddig nem vettem észre?
Mik a végtelen lehetőségek?
Milyen energia lehetek ma, ami hozzájárul a céljaim megvalósulásához?
Kit/mit adhatok hozzá az életemhez/vállalkozásomhoz, ami ….ot teremt?
Ha én választanám meg a valóságomat, mit választanák mos?
Hova tegyem ma a figyelmemet, energiámat, hogy ez gyümölcsöz. legyen?
Miről vagyok tudatos, amiről a többi ember nem?
Ki lennék a történetem nélkül?
Egy helyzet tisztázása:
Mi ez?
Mit tehetek vele?
Meg lehet-e változtatni?
Hogyan változtatom meg?
Milyen tudatossághoz segít hozzá ez a helyzet?
Milyen nézőpont teremtette ezt?
Milyen energiára van itt szükség?
Milyen választásaim lehetnek itt?
Milyen kérdéseket tehetek fel?
Milyen lehetőségeim vannak?
Milyen tér lehetek, ami mindezt megváltoztatja?
A kérdések új valóságot generálnak, és olyant is meg tudnak teremteni, ami egyelőre elképzelni sem tudsz! A kérdések messzebbre juttatnak, mint a vizualizáció! Nem a válaszba kapaszkodj, csak kérdezz!
Az itt leírtak egyszerűek. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, nagyon messzire vihetnek és olyan lehetőségeket rejtenek, amikről tán nem is álmodtál!
Mi lenne, ha az az élet, amiről mindig is álmodtál, de nem lelted az eszközöket a megvalósításához, mégis lehetséges lenne? Mi lenne, ha valaki végre megmutatná neked , hogy mire vagy képes? Magyarországon is végre elérhetőek az Access Consciousness módszere, tanfolyamai. Az AC célja, hogy megerősítse az embereket abban, amit tudnak.
Egyszerű eszközöket,rálátásokat, információkat ad, amellyel megteremtheted az életet, amire vágytál.
Access Bars
Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, táplálást kaptál?
Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélkezése nélkül?
Az első tanfolyam az Access-ben a Bars.
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során
eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat,amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!
Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál?
Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!
A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.
Ez az alapkövetelmény, hogy az Access Consciousness alaptanfolyamait elvégezhesd!
Access Alapozó és Első szint
Észrevetted-e már, hogy a valóság nem igazán úgy működik, ahogy az neked működne? Keresed-e a kulcsokat, hogy felnyissad a korlátait ennek a valóságnak úgy, hogy a határtalan lehetőségek közt meglegyen mindened, amire  vágysz?
Az Access Consciousness egy gyakorlati módszer arra, hogy működni tudj, túl a annak világ keretein, ami nem működik neked. A valóság megváltoztatása sokkal egyszerűbbé válik, ha az élet különböző kérdéseit más perspektívából vizsgáljuk.
Ahhoz, hogy valami korlátozzon, neked egy ellen-tudatos, vagy tudattalan formában kell működnöd. Mit választhatsz helyette?
Az Access Alapozó arról szól, hogy hogyan szálljunk ki ennek a valóságnak a Mátrixából. Elkezded felismerni azokat a nézőpontokat, amelyek korlátoznak és amelyeket, ha megváltoztatsz, képes leszel kérdésként, választásokként
és hozzájárulásként funkcionálni. Az Access Első szinten felfedezheted, hogy hogyan teremtsd az életed úgy, ahogy szeretnéd. Ez a tanfolyam nagyobb tudatosságot ad arról, hogy
végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel bírsz. Izgalmas felismerése lesz annak, hogy „Mi egyéb lehetséges még?”
Ez a két tanfolyam együtt, vagy külön is végezhet., Hivatalos Access Consciousness Facilitátorok által. Praktikus, valóélethez igazodó eszközöket kapsz, köztük testen végezhető (kézrátételes) eljárásokat. A legnagyobb lehetőség,hogy megváltoztass és kicserélj bármit.
Időtartam: 2-2 nap Követelmények:Az Alaphoz a Bars, az Első szinthez az Alap képzés
Access 2.-3. szint
Ezeket a tanfolyamokat az AC alapítója Gary Douglas, illetve jobbkeze, Dr. Dain Heer tartja. Magyarországon tolmácsolt internetes előadás formájában lesznek elérhetőek!
Ennek a négy napnak a célja, hogy megéld azt a teret, amiben felismered a képességeidet, mint végtelen lény.
Ahogy felfedezed, hogy mennyire más vagy, tudatos leszel a döntéseidre, arra, hogy mit szeretnél létrehozni, mint saját életed, könnyedén…. anyagilag, kapcsolatok szintjén, a munkádban és azon túl…. Mi lenne, ha a múltadtól független, végtelen lehetőséget tudnál létrehozni jövődként? Mi lenne, ha a lehetőségeket érzékelnéd, amik átveszik az ítélkezéshelyét, amivel jóként, vagy rosszként gondoltál magadra?
Mit adnál még az életedhez? A világ megváltoztatásának milyen katalizátora lehetsz, ha szabadon engeded valódi önmagadat? Hajlandó lennél-e abból az energiából, térből, és tudatosságból működni, ami valójában vagy? Hajlandó lennél még jobban önmagadnak lenni, mint eddig valaha voltál? Könnyedén, örömmel és ragyogva? És még egy csöppnyi boldogságot hozzá téve?
Időtartam: 4 nap
Ezeken kívül több speciális témában vannak tanfolyamok. Pénzügyekről, állatokkal, illetve szellemekkel való kommunikációról, színpadi szereplésről, és még sok másról!”

Ismerd meg többi blogomat is