Telefon

+36 30 620 3023

Az elsődleges hiba, amit elkövethet valaki, akinek fájdalma van…..- Simone Milasas

Blog

Amikor valakinek fájdalom van a testében a legnagyobb hiba, amit elkövethet az az, hogy elkezd avval foglalkozni, hogy “Hogyan oldhatom meg ezt a problémát…..(mondjuk hátfájás) és hogyan múlhatna el?”
Mi van, ha abból a térből nézel rá, ahol a tested egy teljesen tudatos organizmus?
Ha a test tudatos, akkor tényleg fájdalmat és problémát fog produkálni anélkül, hogy ott ne lenne valami információ, amire szükséged lenne?
Mit is jelent ez gyakorlatilag?
Tegyél fel kérdéseket a testednek és légy hajlandó arra, hogy anélkül teszed ezt meg, hogy azt szeretnéd elérni, hogy ez egésznek a kimenetele az legyen, hogy valami csodálatos módon a probléma megszűnjön. Például úgy tennéd fel a kérdést, hogy nincs nézőpontod arról, hogy mit is próbál neked mondani.
“Ha nem lenne probléma, ha ezt nem kellene  megoldanom, mi az az információ, ami a rendelkezésemre áll evvel kapcsolatban?”
Ha hajlandó vagy megkapni az információt, akkor nem akarod megoldani, bármi is történjen veled. Az információ nélkül is meg lehet szabadulni a fájdalomtól, de ha nem vagyunk tudatosak arra, ami  ezt először teremtette meg, akkor csak újra fogjuk  teremteni, ugyanebben a formában vagy másképp. A testünk azt fogja mondani, “ok nem vetted az adást ebben a formában, akkor próbáljunk meg mást is és nézzük meg, hogy elkezdesz-e rám hallgatni”.
A fájdalom elismerésével az azonnal megszüntethető!
Mostanában volt egy facilitálásom Dr Fiona Millerrel hátfájdalommal kapcsolatban. Miközben megkérdőjeleztem önmagam, hogy mi az az információ, amit nem vagyok hajlandó itt befogadni, észrevettem, hogy visszakövetelni, birtokolni és elismerni azt a potenciát, ami én vagyok, ahogy senki más nem tud ez lenni, mint ami én vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy bárki tud olyan lenni, mint amilyen én vagyok és évekig nem voltam hajlandó észrevenni, hogy nem ez a helyzet. Ez nem azt jelenti, hogy rosszabb vagy jobb vagyok, mint mások vagy ez egy ítélet, ez csak egy kapacitás, amivel én rendelkezem. Most ahányszor visszautasítom azt, hogy elismerjem önmagam, újra fáj a hátam. Amikor ránéztem erre, akkora könnyebbséget teremtett ez a testemben!
Egy csomó fájdalom, kényelmetlenség, stressz, ami a testünkben megjelenik, az mindaz, amit valahol nem vagyunk hajlandóak megengedni, hogy azok legyünk, amiért is valójában teremtve vagyunk. A tested a te teremtésed. Mindig van valami, amiért ezt a specifikus testet teremtettük ebben az életünkben, például egy nő az adott magasságát, hajszínét és adott fizikális megjelenését. Ez nem véletlen következménye. Volt egy hely, ahol ezt választottad és ezzel kapcsolatban volt egy éberséged, hogy mi az az energia, amit ez a megjelenés fog ebben a világban teremteni.
Van egy barátom, aki elképesztően gyönyörű. Azzal, hogy teljes mértékben elismeri a szépségét és nem csak úgy sétál össze vissza a világban és megtagadva ezt a szépséget – hatalmas hozzájárulás mindenkinek. Miért teremtetted a testedet? Mi az az energia, amivel te vagy a hozzájárulás a világnak, amit eddig teljesen megtagadtál, nem ismertél el, illetve annyira lekicsinyíted ezt, hogy gyakorlatilag már fáj?

Semmisítsd meg a nézőpontjaidat, hogy megszüntesd a fájdalmat.
Sokszor azt gondolják az emberek, hogy azért jelenik meg a fájdalom a testükben, mert ez valami genetikus dolog, hiányosság vagy csak valami fizikális dolog. Ezt össze kell kössék azzal, amit ők kaptak. A valóság az, hogy az emberek nagyon sokat tudnak változtatni azzal, hogy felismerhetetlenné tették önmagukat. Ez nem kifejezetten az edzés, vagy a diéta megváltoztatásának az eredménye. Ha hajlandóak arra, hogy azt válasszák, hogy ők teljesen mások, avval, hogy ezt felvállalják és csinálják, megváltozik a testük és visszatükröződik az, hogy mik hajlandóak lenni ebben a világban.
Ugyanez a helyzet a fájdalommal is. Megsemmisíteni és megnemteremtetté tenni az összes nézőpontjaikat ezzel kapcsolatban, így a testnek rendelkezésére áll az a tér, ahol valami mást tud teremteni. Mindig inkább kérdezni és a lehetőségeket nézni, nem belemenni abba, amit már eddig is eldöntöttünk, ami által be vagyunk ragadva ebbe az állapotba.
Kérdezd meg: Mi lehetséges a testemmel? Hogyan teremthetem meg ezt valahogy másképp?
A hajlandóság arra, hogy egy térűr vagy a testeddel ítéletek nélkül és ténylegesen ránézel arra,hogy energetikailag mi az, ami lehetséges, az az a hely, ahonnan a teremtés és a változás meg fog történni, ki fog indulni. Minden kérdés, amit felteszel, minden beragadt nézőpont amit elengedsz egyre közelebb fog vinni ahhoz, hogy egységközösségben legyél a testeddel, így nem kell a testednek fájdalmat létrehoznia ahhoz, hogy információt szolgáltasson számodra.

Fordította: Kozák Anikó
http://accessjoyofbusiness.com/the-number-one-mistake-people-make-when-they-are-in-pain/

Ismerd meg többi blogomat is