Telefon

+36 30 620 3023

Beszéljünk a szexről baby – Liam Philips

Blog

Szex? Te beszélsz róla?

Beszéljünk a szexről, baby – Liam Philips

Megfigyeltem, hogy amikor az Alapozó és Egyes tanfolyamon futtatok, a szexhez érkezve gyakran valami furcsa energia jelenik meg. Valójában valahányszor egy beszélgetésben a szexről lesz szó, sok furcsaság merül fel. Talán te is megfigyelted már?

Miközben egy szörnyű betegséggel feküdtem, tudtam, hogy a szexnek, szexualitásnak, nemiségnek és a közösülésnek van mindebben szerepe, de az egésszel kapcsolatban nagy zűrzavarban voltam. Sok kezelőorvossal/terapeutával és másokkal beszélgettem a dologról, de e téma akna-mezején nem sikerült megoldást találnom. Betegségem alatt azt a következtetést vontam le magamban, hogy ha tartózkodok a szextől, ez több energiát fog adni.

Ez nem történt meg egészen addig, amíg nem vettem részt az Access Consciousness® Bars, alapozó és Egyes tanfolyamain, és nem jöttem rá, hogy a következtetésem valójában bezárt engem, és testemben tulajdonképpen még több bajt okozott.

Azzal, hogy tartózkodtam a szextől, sok energiától vágtam el magamat, ami testem és gyógyulásom teremtésében segíthetett volna. Valójában kiderült, hogy nagyon kevés nézőponttal rendelkezek a szexről. Az egyik különösen az volt, hogy helytelen módon a szexet azonosítottam a közösüléssel.

Elég agyafúrt vagyok, és nem kellett sok Access tanfolyam ahhoz, hogy elkezdhessem megfigyelni a szex energiáját, és azt a kedvességet, gondoskodást és gondozást, amiben testünkkel részesülhetünk. Minél több tanfolyamot végeztem, és minél inkább hajlandó voltam kérdéseket feltenni Garynek, Dainnek és a többi facilitátornak, annál jobban felismertem, hogy nem igazában a közösülésre vadásztam (elnézést a kifejezésért). Valójában arra vágytam, hogy még jobban eljuthassak a nemiség energiájához, a szex teremtő elemeihez.

Ekkor kezdtem el több gondoskodást, kedvességet és törődést kérni számomra a szextől, és egész különös dolgok történtek. Először is abbahagytam rágni a körmömet. Tudom, ez furcsának hangzik, de amikor azt kértem, hogy jelenjen meg a szex gondoskodásának, kedvességének és törődésének energiája, tere és tudatossága, egy adott ponton észrevettem, hogy nekem is ugyanennek kell lennem saját magammal és

saját testemmel szemben, és attól kezdve, hogy testemet becsülni kezdtem, változások indultak meg.

Minél jobban beléptem a szex kérdezésébe, és minél kevésbé vontam le következtetéseket, életem annál jobban megváltozott. Mert körülbelül hat hónapja eljött Rebecca az egyik Alapozó és Egyes tanfolyamomra. Rebecca 21 éves, szexi, élettől pezsgő, és élvezet vele együtt lenni. Ezeknek a tanfolyamoknak a során észrevettem, hogy amikor a szexről kezdünk beszélni, semmi furcsaság nem merül fel. Később, egy 2/3 szintű tanfolyam (ma COP) Garyvel és egy Dainnel folytatott Lehetőségek Szimfóniája után megkérdeztem tőle, nem lenne-e hajlandó a szexről egy TV-sorozatot adni, így ezen a területen is más lehetőségeket tudnánk teremteni az emberekkel.

A tanfolyamnak ezt a különleges címet adta: „A gyönyör 69 árnyalata”. Mi van akkor, ha jobban élvezhetnénk, nagyobb lehetne a gyönyörünk, és mi magunk is többek lehetnénk? Mi van akkor, ha legközelebb, amikor a szexre gondolunk vagy róla beszélünk, nem gondolunk rögtön ítélkezve testünkre vagy saját személyünkre? Milyen energia, tér és tudatosság tudsz lenni te és tested, ami lehetővé teszi, hogy kedves, gondoskodó és törődő szexed legyen?

Na mit gondolsz? Ez az utolsó kérdés: „Milyen energia, térűr és tudatosság tudsz lenni te és tested, ami lehetővé teszi, hogy kedves, gondoskodó és törődő szexed legyen?” – ez volt pontosan az, amit feltettem azért, hogy életemben a szex meséssé, kedveskedővé, törődővé és teljesen orgazmikussá váljon!

Mikor ez először megtörtént, el tudod képzelni, micsoda örömteli meglepetés volt számomra. De még viccesebb volt, hogy pusztán a kérdezésbe több energiával tudtam kezdeni. Bármiféle elvárás nélkül tettem fel először ezt a kérdést, nem volt elképzelésem arról, hogyan vagy mikor lesz rá válasz, és az, ami történt, sokkal több volt annál, mint amit valaha is el tudtam volna képzelni!

Milyen kérdéseket tudnál feltenni, amik teljesen új lehetőségeket teremtenének? Szeretnélek erre a lehetőségre ösztönözni, és talán ha elég sokan kérdeznének szexet, egészen más valóságot tudnánk teremteni, egy olyat, amelyik talán gondoskodóbb, kedvesebb és törődőbb!

Befejezésül egy kis feladatot-játékot szeretnék feladni neked otthonra. Íme – használd a fenti kérdést, folytasd a használatát, és kívánok neked sok kedves, törődő, gondoskodó szexet.

Forrás: Lets Talk About Sex Baby
Fordította: Kaposi Luca valaszthatsz.com

Forras: választhatsz.com 

Ismerd meg többi blogomat is