Telefon

+36 30 620 3023

Boldog Új Évet

Blog

Az új év REMÉNYT AD, hogy bízzunk a jövőben. Lobo slágerével ellentétben, igen is mutasd ki bátran az érzéseidet, merj jó lenni másokkal, mert hiszem, hogy tényleg szebbé tehetjük a Világot, ha figyelünk egymásra ….  Szilveszterkor együtt ünnepel az egész Világ!

Egyesek szerint minden szépség eltűnt az életünkből. Akkor mégis, hogy lehetséges, hogy szilveszterkor együtt ünneppel az egész világ? Mindenhol koccintással,  “bulival” köszöntjük az Új Évet.

A világon sok olyan dolog van, ami felett nincsen hatalmunk: földrengések, árvizek, valóságshow-k, járványok vagy természeti katasztrófák.  De!!!  a döntés sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről, segítségnyújtásról vagy újrakezdésről. Mert csak egyvalami tudja kiűzni a magányt az életünkből, a szeretet, a törődés, az egymásra figyelés…..a szeretet minden formája. (Lobo slágere jut eszembe a szeretetről)

Reményt ad….REMÉNYT AD, hogy bízzunk az újévben., a reményről, a szeretetről, az újabb lehetőségekről…. bulizásról.

Ezért kívánom nektek, hogy a 2021 szóljon a szeretetről, a reményről, a megbocsátásról, az önzetlenségről, az újabb lehetőségek megtalálásáról vagy éppen az újrakezdésről. Figyeljünk egymásra és a környezetünkre. Éljünk meg jól minden pillanatot, mert ez a legfontosabb! 

Legyen nagyon klassz 2021-es évünk!!! Minden kedves idelátogató olvasónak, követőnek, B.U.É.K!

Ollózva: „egy kiváló értékesítési vezető újévi jókívánságaiból” 

Boldog Új Évet Nektek!!!!

Ismerd meg többi blogomat is