Telefon

+36 30 620 3023

dr Dain Heer – Cselekedni kell!

Blog

Cselekedni kell – dr. Dain Heer

Cselekedned kell! – dr Dain Heer
A választásod meghatározza a lehetőségeket, amik felbukkannak.
Más szóval: megvan a követelésed, a kérdés és a korlátok elengedése, és a választás, ami valóban megteremti a másfajta lehetőségeket a jövő számára. Választanod kell és cselekedned.
Ez egy olyan valóság, ahol a cselekvés gyakran szükséges ahhoz, hogy dolgok megteremtődjenek. Nem ülhetsz csak a fenekeden arra várva, hogy a változás megtörténik! Eladtak nekünk egy jó nagy adag hülyeséget az emberek, akik abban hisznek, hogy neked CSAK kérned kell és befogadni. Ebben a valóságban CSELEKEDNI is kell! Kérlek, ne korlátozd le mindazt, ami megmutatkozhat a számodra, azzal, hogy elutasítod a cselekvést, amikor az szükséges. A kérdezés egy nagyon fontos lépés a folyamatban – de nem a végső.
Ha tudni szeretnéd, hogy milyen lépéseket tegyél, egyszerűen kérdezd meg minden nap a következő kérdést: „Mit tehetek ma, ami lehetővé teszi, hogy ez azonnal megmutatkozzék a számomra?”
Az egyik legnagyobb képességed, mint létezőnek, hogy képes vagy választani. Amit legtöbben szeretünk csinálni, az az, hogy van egy választásunk, ami irányítja a hátralevő életünket. Azt gondoljuk, hogy nekünk csak a jó (helyes) dolgokat kellene választanunk, és nem a rosszat (helytelent). De ez SOK ítéletet kíván tőlünk.
Mi lenne, ha nem lenne ítélet azon, hogy „Ez jó dolog” vagy „Ez rossz dolog”? Mi lenne, ha csak az lenne „Wow, meghoztam egy döntést!” És ha ez neked működik, akkor válassz belőle többet. Ha nem működik jól neked, mi lenne, ha újra választanál?
Ez egy másik aspektusa a te varázslatodnak – a képesség, hogy mindig újra választhatsz.
Most.És most.
Ezzel, s mindezek után, ha látsz valamit, amit kívánsz, hajlandó lennél elkezdeni az irányban mozgatni a dolgokat, hogy az még ma megmutatkozzék számodra? Még jobb, ha MOST.
Kezdd el követelni a változást, kérdezz kérdéseket, legyél hajlandó elengedni a korlátaidat, VÁLASSZ valami mást, és aztán CSELEKEDJ!
És kérlek, tudd – lehet, hogy a változás teljesen máshogy fog kinézni, mint ahogy azt valaha elképzelted volna.
Dr. Dain Heer
Access Bars, Body, Facelift tanfolyam +36 30 620 3023

Ismerd meg többi blogomat is