Telefon

+36 30 620 3023

Egy kérdés másképp …

Blog

Álmaim otthona – Teremtés

Hogyan teremtsd meg álmaid új otthonát?

  • Dain van itt egy kérdés, ami sok embernek zavaros. Mégpedig ha kérek valamit, mennyire kell részletes legyen a kérés? Nagyon sok zavar van ezzel kapcsolatban, hogy hogyan kérdezz…
  • Ok, nézzük… Itt egy kérdés például. És ez egy óriási valami a KÉRD és MEGADATIK kategóriában. Ha most ezt választom, milyen lesz az életem a következő 5 évben? Amit csinálnod kell. Kérdezd: Ha ezt választom, milyen lesz az életem a következő 5 évben?

Például kérdést teszel fel, hogy legyen otthonod? Utána kérdezd ezt, ha ezt választom, milyen lesz az életem a következő 5 évben, és vedd ennek az energiáját. Aztán kérdezd, ha most ezt NEM csinálom, akkor milyen lesz az életem a következő 5 év alatt és vedd ennek is az energiáját. Ha specifikusan kérdezed, akkor milyen lesz az életem a következő 5 év alatt, ha pedig általánosabban kérdezem: mi lesz 5 év múlva az életemmel?

És egy olyannal, mint egy otthon például, nem érdemes túl részletes kérést feltenni. Tehát legtöbbször egy otthonnal vagy egy munkahellyel kapcsolatban legtöbbször a részletek és hogy azok a részletek hogyan legyenek majd ott, mert az Univerzum nem tudja majd teljesíteni, mert a részletekkel általában még több szemellenzőt raksz magadra, mint amennyi korábban volt.

Tehát az otthon esetében a következőt csináld: Mi kellene ahhoz, hogy egy olyan otthonom legyen, ami teljesen nekem való és teljesen táplálja a testemet? Waoh! Ooooh, ez könnyű… Ami történni fog, hogy dolgok előjönnek majd, amikről soha nem gondoltad, hogy szükséged van rá vagy vágysz rá. Ha most mögém nézel, láthatod a fákat, igaz a tél miatt nincs most rajtuk sok levél, de láthatod mekkora terület van a házam és a szomszéd között.

Ez egy olyan, amit soha nem gondoltam, hogy kérnék, mert olyan sokáig éltem olyan helyen, ahol nem volt terület és természet körülötte. Itt Houstonban pedig mintha a saját kis oázisomban élnék. De amit én kértem, az egy nagyszerű otthon, ami TÁPLÁLJA a testem és segít engem előremozdítani abba az irányba, amerre az életem következő pontja van… /Amit lehet nem is tudok ebben a pillanatban/ Tehát legtöbbször a részletek fognak vissza, ha ezen túl tudsz lendülni és nem azt kérni, hogy „egy 3 szobás házat”, „egy 4 szobás házat akarok”, „például mi kellene ahhoz, hogy egy nagyszerű otthonunk legyen, ami tökéletes a gyerekeimnek, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletesen táplálva legyünk és mókás mindannyiunknak? Rendelkezik területtel és „táplálékkal”, ami segít bennünket előmozdítani az életünk következő állomása felé.” Oooh… Tehát ez egy kérdés, csak másképp!!

Forrás: Youtube – AC Magyarország

Lejegyzetelte: Molnár Violetta

Ismerd meg többi blogomat is