Telefon

+36 30 620 3023

Egy új élet kezdete …

Blog

Bars kurzus Újpesten

Nem vagy egyedül!
Szeptember 10. az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja.
Szeptember hónapban felajánlok 45 perces kezeléseket, bárkinek, akit érint a depresszió, a szorongás, a stressz, bármilyen formában.
A kezelések ingyenesek.
Szeptember 12.-én tanfolyamot is tartok.
A résztvevők a kurzus során megkapják azokat az eszköztárakat, amivel saját kezükbe vehetik az életük irányítását.
Az Access Bars® néhány éve toppant az életembe. Azóta fantasztikus változásokhoz segített hozzá. Célom, hogy minél több emberhez elvigyem ezt a csodás eszköztárat.

Az Access Consciousness™ első tanfolyama a Bars® amivel életed minden területét megváltoztathatod, hogy azt az életet élhesd, amire vágytál, amit megálmodtál. Melyik életterületed kér segítséget? Pénz? Kapcsolatok?

Szeretnél változtatni az életeden? Nem tudod, hogyan is indulj el?
Ezen felül Access Bars kezelői végzettséget szerzel, így kezelheted családod, barátaid …. segíthetsz Te is embertársaidon.

Ha kérhetnél bármit ezen a napon, mi lenne az?

Mire is jó a Bars®?
– „egyszerűen” csak arra, hogy megváltoztass bármit és mindent
– stressz csökkentésre, „felpörgött” agy pihentetésére
– kezelések hatására több öröm és könnyedség költözik az életedbe
– ha szeretnél mosollyal az arcodon, kipihenten ébredni
– hiperaktív,figyelem zavaros személyeknél
– magatartás zavaros gyerekeknél
– izgulós gyerekeknél dolgozat írás,felelések előtt
– kezelés alatt az agyhullámok lassulása mély relaxációhoz vezet
– kismamáknál nem csak a mamának 🙂 , a babák is élvezik
– ha Önmagadként, boldogabban szeretnél élni
– masszőröknek
– kozmetikusoknak
– családoknak a könnyedebb,örömtelibb életért

A Bars® ezreknek segített,hogy megváltoztassák a testüket,az életüket, pénzügyekkel kapcsolatos elakadásaikat, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat,idegességet,stresszt és még rengeteg mást! Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják. A legjobb esetben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják!
Izgalmasnak tűnik?

A tanfolyamon kézikönyvet, ábrát, oklevelet kapsz, hivatalos bejegyzett Access Bars® kezelővé válsz, felveheted szolgáltatásaid közé is, vagy kezelheted a családod, barátaidat.
Befektetésed önmagadba: 63.000,-Ft
Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében),16-17 éveseknek és ismétlőknek 31.500.-Ft

Jelentkezés (kérlek jelezd részvételi szándékodat a tanfolyami jegyzetek és az oklevél miatt):
Füle Katalin
Access Bars® Access Facelift® Access Body® Facilitátor és testkezelő; ESSE kezelő, MÁTRIX energetia,
+36 30 620 3023
katalin.fule@icloud.com
vagy a helyszínen:
Blaubacher Katalin Botanika sziget, Adidas – Nike Hatvan
+36303114060
Ha nem megfelelő az időpont, hívj bátran! Egyéni időpontokban is választhatod bármelyik általam tartott kurzust.

A lehetetlen igen is lehetségessé válhat a Te életedben is!

Mi is a Bars? Miben segíthet?
Amikor futtatod a bárjaid, kioldja a sejtekre gyakorolt ezen hatást és megengedi a sejteknek, hogy visszanyerjék gömbölyű formájukat, hozzájárulva ezzel a könnyedséghez a testben.” Gary Douglas
Mi az Access Bars®?
Az Access Consciousness® rendszerének első lépése az Access Bars, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs az
utadban, szabadon tudsz létezni és teremteni!
Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek bizonyos életterületeket (szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb.) képviselnek? Ha ezeket gyengéden stimuláljuk, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt eddig képtelen voltál az elengedésre, elfogadásra/befogadásra. Ezeknek a pontoknak az érintésével elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?
Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol
is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több! Mi az, amin változtatnál az életedben? Access Bars kezelések, tanfolyamok +36306203023
A helyszín a létszámtól függően változhat.

Ismerd meg többi blogomat is