Telefon

+36 30 620 3023

Egy újságíró gondolatai az Access-ról….

Blog

Egy újságíró gondolatai az Access-ról….

Nagyon sok minden történt velem ebben a 7 hónapban, amióta elkezdtem még többet felderíteni az Access Consciousness-szel.

Kevésbé vagyok depressziós és ideges.

Nem járok-kelek a világban többé úgy, mint akinek teljesen üres és céltalan az élete (és tudom, hogy soha nem is volt üres és céltalan). Megtanultam különféle választásokat hozni magamnak; megtanultam még inkább önmagam lenni – ami nem megy könnyen annak, aki az egész életét úgy élte, hogy próbált valaki más lenni.

Értékesnek érzem magam.

Elengedtem azokat az embereket, akik rosszul bántak velem, vagy bántottak, nem félek többé az ismeretlentől.

Annyi örömteli és könnyed pillanatot éltem meg, többet, mint amiről álmodni mertem. Az életem olyan, mint a lehetőségek végtelen óceánja, nem pedig sötét és ködös, amilyen régen volt.

Jobb a szexuális életem, jobban érzem magam a saját testemben. Basszus, tényleg szeretem és élvezem a testem, 34 év evési zavar és testkép zavar után.

Szó szerint kiléptem a fénybe.

Megismertem olyanokat, akik nem ítélkeznek felettem és maguk felett, akik minden nap azt választják, hogy maguk mögött hagyják a drámát.

Szereztem néhány csodás barátot.

Úgyhogy, igen, az emberek azt gondolhatják, hogy fura, de tudjátok mit? Rohadtul működik. Úgyhogy kit érdekel?

Hagit Ginzburg izraeli újságíró, humorista és szerkesztő. Az izraeli médiának ír több, mint 20 éve, 14 éves kora (1994) óta. Ms. Ginzburg jelenleg főszerkesztője a „Menta” magazinnak, Izrael vezető wellness magazinjának.

Ismerd meg többi blogomat is