Telefon

+36 30 620 3023

Egy zaklató legnagyobb titka – Gary Douglas

Blog

Egy zaklató legnagyobb titka – Gary Douglas

Az egyetlen ok, amiért egy agresszornak hatalma van, az az, hogy nem vagy hajlandó felfedni azt, ami történik.

Az egyetlen dolog, ami megengedi a folyamatos terrort, az a tény, hogy titkolod; hajlandónak kell a világ tudomására hozni és elismerni. Ha megteszed, kérhetsz segítséget; ha nem, bajban vagy.

A bántalmazók csak azzal fognak vádolni, amiben ők maguk vétkesek.

Ahhoz, hogy bírálj valamit vagy valakit, már  ebben az életben vagy egy másikban annak kellett lenned, vagy azt kellett tenned, akit és amit megítélsz. Szóval, ha legközelebb valaki kötekedik veled, figyelj arra, mit mond. Látni fogod, hogy minden, amit állít, valójában a saját magáról alkotott bírálata.

Mit tegyél, ha valaki zsarnokoskodik veled?

Megkérdezheted, hogy miképp használhatod az előnyödre, amit tesz vagy mond. Amikor valaki kegyetlenkedik, derítsd ki, hogy mi kéne hozzá, vagy mit tehetsz másképp, hogy más nézőpontod legyen vagy olyan éberséged, ami megengedné számodra, hogy soha többé ne bántsanak. Kutasd fel, találd meg ezt a nézőpontot, és használd.

Ha ezt teszed, és a terror folytatódik, nézz rá, milyen nézőpontod van, ami teremti az életedben megjelenő dolgokat. Néhány embernek az a nézőpontja, hogy megérdemli az agressziót. Néhányan arra használják a bántalmazottság tényét, hogy áldozatként kontrollálják a helyzetet.

Ha igazán szeretnél egy másfajta lehetőséget, brutálisan őszintének kell lenned magadhoz, és fel kell tenned a kérdést: “Mit szeretek abban, hogy zaklatás áldozata vagyok?” Előfordulhat, hogy különös energiák és furcsa nézőpontok bukkannak fel. Kérdezgesd magad folyamatosan, egészen addig, amíg újra érzékelsz egyfajta teret. Talán nem a legkényelmesebb gyakorlat, de megadja neked a keresett tisztánlátást, ha hajlandó vagy választani azt.

Azért, hogy ez a kínzó, megalázó bántalmazás többé ne létezhessen itt, hajlandónak kell lenned napvilágra hozni, és úgy megmutatni, ahogy az valójában van.

Milyen lenne a világ, ha többé nem lenne szükség az erőszakra? Mit választhatsz ma, ami azonnal megmutatja igazi valójában a zsarnokoskodást?

Téged is zaklatnak (vagy valakit, akivel törődsz)?

Szerezd meg a praktikus eszközöket, hogy az élet minden területén megváltoztasd az erőszakot – a munkahelytől, iskolától elkezdve a testedig és tovább.

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2018/02/a-bullies-biggest-secret/
https://hu.wikipedia.org/wiki/Megfélemlítés

Fordította: Szecskó Emese

Ismerd meg többi blogomat is