Telefon

+36 30 620 3023

Elengedés

Blog

Elengedés – Sedona módszer

Elengedés

Milyen lenne az életed, ha el tudnád engedni a sérelmeidet, a fájdalmadat, a lelki válságokat? Lehet, hogy karnyújtásnyira vagy tőle? 

Ha te is fásult vagy, rossz kedvű, tele vagy félelemmel, akkor hozzád szólok! Ez a módszer segít, hogy elengedd amire nincs szükséged, ami akadályoz az életben, ami gátolja a boldogságod.

Leste Levenson mérnökként dolgozott az ötvenes években és a második infarktusa után dolgozta ki ezt a technikát, miután haza küldték a kőrházból és azt mondták neki, hogy nem tudnak rajta segíteni, meg fog halni. Szerencsére ő nem nyugodott bele, élni akart, elkezdte figyelni a gondolatait, majd ezt tudatosan felhasználva meggyógyította magát. Mivel csak 2 hetet jósoltak neki, így tét nélkül gondolkodott arról, hogy miként engedhetné el a negatív gondolatait, félelmeit. Ahogyan lelke napról napra könnyedebb lett a félelmei elengedése által, teste lereagálta az új helyzetet: minden nap jobban érezte magát és 42 évvel élte túl az orvosai által megjósolt halált. Elkezdte rendezni az életét, anyagi helyzetét és milliomosként, boldog és sikeres emberként halt meg.

Összeállítottam egy programot, amely neked is segíthet egy boldogabb élet megtapasztalásában, céljaid megvalósulásában. Csoportos és egyéni programokkal várlak!

Bejelentkezni a +36306203023 mobil telefonszámon lehetséges 

Az egyéni program 1.5 – 2 órás

Ismerd meg többi blogomat is