Telefon

+36 30 620 3023

Élvezed az életedet – vagy kerülöd?

Blog

Élvezed az életedet – vagy kerülöd?

Nagyon gyakran az a választás hívja az embereket az Access Consciousness®-hez, hogy örömtelien, kifejezően, túláradóan és fenomenálisan éljenek.

Tudjuk, hogy lehetséges korlátok nélkül élni, és mégis, ha körbenézünk, nem sok példát látunk erre. Egyszerűen nincs rá példa a világban. Különösen, ha olyan családban nőttél fel, ahol féltek az élettől, esélyes, hogy te is magadba szívtad a félelmet.

„Az emberek zöme nem élvezi az életet és az élést; elkerülik, amennyire csak tudják.” – mutat rá az Access Consciousness alapítója.

A Tudatosság Kreatív Peremén c. hívás ehavi adásában Gary és Simone Milasas arról beszélgettek, hogy mit lehet az életről tanulni egy lótól.

A lovak csodálatos ajándékok lehetnek számunkra; nem látják az általunk nagyon fontosnak tartott korlátozásokat, és nem próbálnak mások elvárásai szerint élni. Nem csinálnak hülyeséget és nincs szükségük semmire. A lovak inkább minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy meggyógyítsák azt, aki hajlandó befogadni.

Néhány éve Garynek épp egy nem túl jó időszak volt a házasságában. Amikor visszanézett arra, hogy mikor volt utoljára boldog az életében és a testében, felismerte, hogy akkor lovagolni járt. Úgyhogy Gary vásárolt egy lovat.

„Újra el kezdtem élni.” – meséli Gary. „Ez végül a válásomhoz vezetett, de a haldoklás helyett újra hajlandó lettem élni…ha a lovaglás életet és élést ad neked, akkor válaszd.”

A lovaknak nem életük van, hanem élnek.

„El kell jutnod a felismerésig, hogy igazán élni akarsz és nem azt akarod, hogy ellegyél az életeddel. Élni akarsz, ami a létezés egy tevékenysége. Elkerülted a létezés tevékenységét azért, hogy olyan életet élj, amilyet mások szerint érdemes élni?” – teszi hozzá Gary.

Mi az, amire Te vágysz? Valójában mi lehetséges itt?

Ha lóval dolgozol, pontosan azt kell kérned, amit akarsz, mert a ló folyamatosan figyel. És nem csak a fülükkel figyelik, mit mondasz, hanem a szemükkel, a testükkel is. Minden egyes molekulára figyelnek maguk körül.


A lovak arra vágynak, hogy segítsenek Neked eljutni oda, ahová menni szeretnél. Lovasként teljesen jelen kell lenned, és be kell fogadnod a létezésük minden egyes árnyalatát, és a te saját velük való létezésed összes árnyalatát is.

Amikor ilyen mértékű a sebezhetőséged, az megnyitja az állat számára az ajtót, hogy megmutassa, mi az, amiről nem is gondoltad, hogy igaz lehet számodra – ilyen nagyszerű ajándék a ló!

Hajlandó vagy ilyen szintű kedvességet megadni magadnak?

Milyen energia, térűr és tudatosság lehetsz te és a tested, hogy megteremtsd a béke, nyugalom, kedvesség és hála világát, ami a domináns faj a föld bolygón és a domináns fajként a föld bolygón teljes könnyedséggel?

Fordította: Szecskó Emese

Eredeti cikk: http://access-consciousness-blog.com/2018/08/are-you-relishing-your-life-or-avoiding-it/

Ismerd meg többi blogomat is