Telefon

+36 30 620 3023

ESSE – kötőszöveti regenerálás

Blog

Mi is az az ESSE – a struktúrális megtestesülés energetikai szintézise?

2017 ben ott voltam az első ESSE tanfolyamon, amin számos megtapasztalás ért. Tűntek el hegek, traumák oldódtak fel a térben, testekben, egyenesedtek ki baleset következtében addig merev „béna” ujjak .. és számos egyéb csodának minősülő dolog. Ebben a térben leteheted a testet korlátozó „minőségeket”

Az ESSE egy energia, ami lehetővé teszi a testeknek, hogy „visszaállítják” a rájuk vetített ítéletek hatásait. Ez feloldja azt, amit az ítélkezés korlátozásként teremtett meg a testedben. Egy izomfeszülés, egy sérülés vagy ítélkezés kapcsán becsomósodhat a fascia (kötőszövet), ami korlátozásként jelenik meg a mozgásban. Az érintés és az ESSE energiája egy időben segíthet e csomókat lazítani, kioldani a fasciából. Ez a kezelés nem teljesen olyan mint egy masszázs, hanem a mozgás a szövet belsejében zajlik, és a test egy jó kis lazítást kap. Számtalan fájdalom vezethető vissza a fasciában kialakult sérülésre, összehúzódásra, feszülésre. Ezek oldásával a fájdalom is megszűnik, vagy csökken.

Ez a kezelés nagyon jól használható hegeken és sebhelyeken. A hegek, műtéti sebhelyek különösen sok érzelmet és intenzitást tárolhatnak, az ESSE ezeket a traumákat akár egy kezeléssel is csökkentheti vagy feloldhatja.

Ha a tudatod engedi, ezek nem rendeződnek vissza a testbe.

Ismerd meg többi blogomat is