Telefon

+36 30 620 3023

Gary Douglas -Itt az idő kijönni a dobozból?

Blog

Gary Douglas -Itt az idő kijönni a dobozból?

Gary Douglas -Itt az idő kijönni a dobozból?
74 éves vagyok, 12 órát dolgozom 6 napot egy héten, utazgatok az egész világban, és lovagolok. Ennek a valóságnak a skatulyája azt mondja, hogy nem kellene ezeket a dolgokat csinálnom. Azt mondaná, túl öreg vagyok ehhez.
De hajlandó vagyok megnézni, hogy mi igaz nekem. Hajlandó vagyok azt választani, ami nekem működik.
Azt választom minden nap, hogy az életemet egy elegáns ünneplésként élem, és valóságom az, ami a nézőpontom, hogy mindent birtokolhatok, tehetek, és minden lehetek, amire csak vágyom.
Kikerülni a dobozból arról szól, hogy túljutsz azokon a korlátozásokon, amelyekből mások működnek. Túlteremtesz azokon a nézőpontokon, amelyeket rád erőltettek a szüleid, tanáraid, barátaid, családod, kollégáid, kultúrád és társadalmad, hogy végre azt teremtsd, amire TE vágysz. Még akkor is, ha senki nem érti, és senkinek nem tetszik.
A nézőpontod a valóságod is. Ha szeretnél egy más lehetőséget, akkor hajlandónak kell lenned túlmenni a más emberek korlátozásainak és következtetéseinek a dobozán, és hajlandónak kell lenned ránézni egy más helyről.
Már hallhattad a mondást, “Gondolkozz a dobozon kívül.” Vagy “Élj a dobozon kívül.” Úgy értem, tényleg sok időt töltünk a dobozokban! Amikor megszületünk, beletesznek egy kiságyba – ami egy doboz. Amikor meghalunk, egy koporsóba, ami… ó, igen… egy másik doboz. És a világ nagy részének a kettő közötti évek arról szólnak, hogy abban a dobozban élnek, amiről más emberek azt mondják, hogy a valóságunknak kellene lennie.
Ránézel valaha is az életedre és elgondolkodsz azon… Kiért élem az életem? Mi valójában az én valóságom és miért próbálok valaki más lenni?
Általában, amikor valaki más próbálsz lenni, akkor nem igazán éred el az, vagy teremted meg azt, amire vágysz.
Valójában van egy más választásod. Élhetünk más emberek valósága alapján vagy kitalálhatjuk a sajátunkat.
Eredeti cikk: https://www.access-consciousness-blog.com/2016/12/out-of-box-gary-douglas/
Fordította: Fazekas Éva

Ismerd meg többi blogomat is