Telefon

+36 30 620 3023

Gyerekek, Szellemek és Te? Írta: Max Zoulek

Blog

Gyerekek, Szellemek és Te? Írta: Max Zoulek Szecskó Emese fordítása

Mit jelentenek neked az entitások?

Emlékszel olyan időkre az életedből, amikor nem voltál biztos abban, hogy miről is szól az élet? Vagy inkább… még nem vontál le következtetést arról, hogy mi az élet?

Emlékszel olyan időre az életedből, amikor semmi nem számított igazán? Vagy inkább… ahol még nem tanultad meg, hogyan kell jelentőségtelivé tenni a dolgokat?

Ha minden feltételt, elképzelést, fogalmat és ítéletet eltávolítanál, amit azóta felhalmoztál, akkor mi lenne a nézőpontod az entitásokról? Lenne egyáltalán? Vagy egy hatalmas kérdőjel lennél?

Most valószínűleg azon tűnődsz, hogy miért beszélek az entitásokról veled kapcsolatban, amikor ez a cikk a gyerekeidről szól?

Nos, felismered, mennyi mindent tanulnak tőled a gyerekeid? Na nem abból, amit mondasz nekik, hanem a tetteidből. Igen! Ebbe beletartoznak a gondolataid, kételyeid, a fix nézőpontjaid, az éleselméjűséged és a lökött-tudós tehetséged (amikben jó vagy és amiket csak ritkán ismersz el, mert könnyűek számodra).

Minél inkább hajlandó vagy tudatosabb lenni az entitásokkal és a láthatatlannal, annál tágasabbra nyitod az ajtót a gyerekeidnek más lehetőségekre.

Mármint ki más nyitja ki nekik az ajtót?

Minden gyerek más, én a gyerekeimen azt vettem észre, amikor fiatalabbak voltak (most 10 és 7 évesek), hogy nagyon gyakran volt megfigyeltek engem, magukba szippantva minden nézőpontot, amit csak tudtak, hogy definiálják a világot, és azt, hogyan bánjanak vele (vagy legalábbis akkoriban ezt gondoltam).

ÉVEKIG ellenálltam ennek! Nem akartam felelős lenni az ő életükért, és korlátozni őket az ÉN korlatozásaimmal. Azt akartam, hogy önmaguk legyenek, megerősítve abban, hogy tudják, amit tudnak!

Igen, cuki vagyok, de nem okos, köszönöm, Gary Douglas, már felismerem ezt magamról.

Ugorjunk előre legalább 4 év AC-t (Access után, igen, lassú is vagyok)… Csak akkor kezdtem el felismerni, hogy ezek a kis szivacsok, más néven gyerkőcök, nem a definíciókat keresték. Engem kerestek.

Most, mielőtt érzelgősek és idealisztikusak lennénk a gyermeki ártatlansággal kapcsolatban, és azokkal az elvárásokkal és kivetítésekkel kapcsolatban, hogy ők a mi jobb verzióink, amit soha nem választottunk… minden egyes gyerek számára egyedi, hogy mit keres.

Minden gyerek végtelen lény kicsike testtel, akinek már több tonnányi élete volt ezelőtt, és a saját ötleteikkel együtt jönnek, hogy mit akarnak és merre tartanak. Nem számít, mennyire tűnnek ártatlannak!

Elég valószínű, hogy már sok életetek volt közös a gyerekeitekkel különféle változatokban; szeretőként, az ő gyerekükként, a legádázabb ellenségekként, testvérként vagy üzleti partnerként.

Igen, hamarosan visszatérek a Szellemek és a gyerekek témájához…

Az a helyzet, hogy ha nem látod meg azokat a furcsa és hóbortos módokat, ahogy ezeknek a kis cuki srácoknak az életében jelen vagy, akikkel kapcsolatban rózsaszín szemüveget hordasz, akkor nehezen lesz tisztánlátásod azzal kapcsolatban, hogy olyan módon legyél nekik ott, ami mindenkinek többet teremt. A Mi Királyságának.

Igen! Abban Te is benne vagy!

Szóval kanyarodjunk vissza az én történetemhez… amikor azt mondtam, hogy a srácok engem keresnek, az alatt azt értettem, hogy azt keresték, ahol ÖNMAGAM vagyok. Ez nem feltétlenül néz ki úgy mindig, ahogy azt gondolnánk.

A gyerekek minden mértéket túlhaladóan manipulatívak, és mindenhol, ahol nem voltam hajlandó éber lenni, és levenni a rózsaszín szemüveget, gyakran használtak szomorúságot, dühöt vagy édeskedést, hogy előnyre tegyenek szert, legyen szó bármiről, amivel kapcsolatban csak tudtak.

Tudom, tudom… „Hogy a pokolban kapcsolódik ez a szellemekhez?” – kérded.

Nos, milyen nagy az a világ, amiben élsz?

Magába foglalja a munkádat, a házastársad, a gyerekeid, a házad, az irányítószámát a településnek, ahol élsz, és a helyet, ahová minden évben nyaralni mész kedvezményben reménykedve?

Vagy a világod magába foglalja mindezt ÉS a bolygót, az emberek és a természet sokszínűségét a világban, a helyeket, amiket eddig nem láttál, a szexet, amiben még nem volt részed, az ételeket, amiket eddig nem tapasztaltál meg, a lehetőségeket, amiket még nem választottál, a varázslatot, amit még nem teremtettél meg, és a láthatatlant, amitől még nem fogadtál be?

Ajánlom a Szólít a Szörny c. csodás filmet a megengedésről és a tisztánlátásról önmagunkkal kapcsolatban (ford.)


Egy csodás banketten vagy, amit életnek hívnak.

Éled?

Mered engedni, hogy a gyerekeid is éljék?

Ha mered, a láthatatlan világ beszélni fog hozzád, és oly módokon lesz számodra hozzájárulás, amit el sem tudsz képzelni.

És lehet, hogy a gyerekeid is felfigyelnek erre.

(Nyilatkozat: a gyerekeidnek megvan a saját világa. Amikor belépsz a lehetőségekbe, nincs arra garancia, hogy követni fognak. Kérlek, az Érdekes Nézőpont eszközhöz további segítségért vedd elő az Access Consciousness vagy a Beszélgetés az Entitásokkal kézikönyvedet, nem csak azért, hogy csökkentsd a düh és a csüggedés tüneteit, hanem, hogy túlteremtsd a hülyeségeidet, kivetítéseidet és elvárásaidat. Sok szerencsét.)

Amikor elkezdtem az entitásoktól/szellemektől befogadni, egy teljesen új világhoz kezdtem hozzáférni.

Utóhatásként láttam a könnyedséget belépni a gyerekeim életébe, amit könnyű lett volna nem észrevenni, ha az éjszakai pánikolások nem tűntek volna el a lányom ágya mellől, és, ha nem jelent volna meg a szemükben a ragyogás, ami előtte nem volt ott.

Mit teremthet az entitásvilág az életedben, amire még csak soha nem is gondoltál?

Mit teremthet az entitásvilág a gyerekeid életében?

Mit teremthet az entitásvilág a bolygónak, amit mindezidáig nem voltunk hajlandóak befogadni?
Bumm.

Max soron következő Beszélgetés az Entitások kurzusáért kattints IDE
Tudj meg többet az Beszélgetés az Entitásokkal – Gyerekek és Entitások speciális kurzusról ANGOLUL vagy JAPÁNUL.

A szerzőről, Max Zoulekről:

Életem legnagyobb részében tudatlan voltam. Ez megváltozott. Egy konzervatív családban felcseperedve azt tanultam, hogy azt látod, amit kapsz, és abban hiszel, amit mások mondanak. Óh, milyen messzire is van ez az igazságtól… Felfedeztem! Mióta el kezdtem használni az Access Consciousness és a Beszélgetés az Entitásokkal eszközeit, elég intenzíven éber lettem arról, mennyi minden elérhető a világban… a lények, akik szeretnének hozzájárulások lenni számunkra, a ki-nem-mondott, ami létezik, a változás, ami lehetséges, és legfőképpen, az a változás, ami mindannyian képesek vagyunk lenni és amit képesek vagyunk facilitálni. Ha szeretnéd kideríteni, mi is az, ami ezen az ítélkezés-, korlátozás és erőszakvalóságon túl elérhető, nincs más dolgod, mint választani azt. Mit szeretnél választani? Mit szeretnél teremteni? És mi az, amiről tudod, hogy lehetséges, amit még senki nem választott? Most van itt az ideje, hogy ezt válaszd?

Ismerd meg többi blogomat is