Telefon

+36 30 620 3023

Gyógyító szex – Shannon O’Hara

Blog

Gyógyító szex – Shannon O’Hara

Mi van akkor, ha a szex képes volna meggyógyítani testedet, partnered testét és bolygónkat?

Mi van akkor, ha a szex életünket megváltoztatná, tudatosságunkat megkönnyítve?
Mi van akkor, ha ez a szex értelme? Ezt a fajta szexet szeretnéd, vagy beszarsz ettől a gondolattól?

Életedben a szex mennyire volt zavaró és nem jutalmaztad meg? Vagy élvezted?

Mi van akkor, ha a szex értelme eredetileg az volt, hogy lényegesen hozzájáruljon életünkhöz, testünkhöz és a Földhöz? Általában nem erre használják.

A szexet az emberek általában a nemzésre használták fel, kontrollra, arra, hogy felhívják magukra a figyelmet, hogy érvényesüljenek vagy szeressék őket, néha arra, hogy visszaéljenek másokkal, satöbbi.

A te életedben mi volt eddig a szex?

A táguló tudatosság és a gyógyítás megtapasztalását jelentette? Vagy inkább nem? Vagy egyáltalán nem?
Mi van akkor, ha a szexuális energia rendelkezik azzal a kulccsal és energiával, hogy testednek és lényednek még a legmélyebb, legmakacsabb, legundorítóbb és legfurcsább határokat is átváltoztassa? Hajlandó lennél erre?
Mi van akkor, ha különböző élet- és test-betegségre különböző fajta szexet írnának fel? Mi van akkor, ha a tudatos szex fizikai és fiziológiai betegségeket képes feloldani és megváltoztatni?
A szexed gyógyításra és változásra használod-e? Vagy önmagad és mások tönkretevésére? Vagy mint olyan, teljesen elutasítod a szexet?
Volt szexuális neveltetésed? Vagy a „ne légy nemi lény” neveltetésben részesültél?

Mi van, ha szüleid soha nem rejtették el a szexet, soha nem mondták, hogy az rossz vagy furcsa dolog? Mi van, ha a szüleid mindketten nemileg egészségesek voltak? Ha ünnepelték azt az örömöt, amiben egyszer te a testeddel részesülsz, és nem volt bennük semmi ítélkezés? Róluk, magukról, testedről és egyáltalán a testekről? És mindaz az ijesztő érzés, amit a szex jelent? Kihez tartozik mindez? Ez a te szexuális valóságod, vagy valaki más ijesztő szexuális valósága?

Persze ez messze nem jellemzi mai világunkat, DE mi volna, ha egy szexuálisan kedves világban élnénk? Egy szexuálisan nyitott és egészséges világban; egy olyan világban, amelyik elismeri a szex hatalmát, és ismeri varázslatos, vidám és átváltoztató ajándékait.

Hát hogyan szerezhetjük meg ezt a varázslatos szex-világot?

Könnyű dolog, ha hajlandó vagy dolgozni rajta, és elfogadni a gyönyörűségét!!

Testünk tökéletesen a gyönyörre terveződött. Arra teremtődött, hogy gyönyört, gyönyörűséget, tudatosságot és energiát nyújtson, amikor erre szükség van. Megengeded testednek, vagy kerülöd az élvezetet?

Igent mondasz arra, amikor tested élvezetben részesül? Vagy szégyelled magadat, megítéled, kontrollálod és rossznak tartod a testi élvezetet?

Az első lépés ahhoz, hogy nagyobb szexuális energiád legyen, abban áll, hogy testednek megengeded, részesüljön nagyobb élvezetekben. Élvezze, amikor alszik, amikor tusol, amikor nemi életet él, amikor eszik, amikor úszik, amikor mozog, vagy egyszerűen mozdulatlanul áll. Mindig élvezzen, intenzív élvezetet, finom élvezetet, izgató élvezetet és relaxáló élvezetet. Arról van szó, hogy ne blokkolja le vagy ne ítélje meg a létezés örömét.

Mihelyst ítélkezés nélkül igent mondunk az élvezet minden formájára, más ajándékokban is részesülünk. A boldogság, a könnyedség és az öröm ajándékában. Ez természetes dolog. Ezek az örömök természetes módon bőséggel jelen vannak az univerzumban.

Mindazonáltal ha a boldogság, a könnyedség és az öröm nem érdekel téged, a szex mindig vagy büntetést, vagy igazolást fog jelenteni. Soha nem örömöt és élvezetet.

Az öröm természetes dolog, a büntetés nem. Ha a testeden keresztül eljutsz az élvezetre, gyönyörűségre, tudatosságra, energiára, és ha kell, gyógyulásra, ez csodálatos, mély, energetikus változáshoz vezethet, sőt, ami a legistenibb dolog, tudatosságra! S mindez pusztán onnan ered, hogy játszol a testeddel.

Mennyit ítélkezel azért, hogy testedet és a szexet elválaszd a testek számára lehetséges gondoskodástól?

A gondoskodás táplálja a testet; az ítélkezés megöli. Mennyi testedről való gondoskodást utasítasz el abból a hazugságból kiindulva, hogy a szex valami rossz dolog?

Feltételezem, hogy a bolygón élő embereknek a tudatosság iránti érdektelensége juttatta a szexet mai rettenetes helyzetére. Az istenien megélt szex sok mindenkit nagyobb tudatosságra vezetne, de legalábbis boldogabbá tenne sok mindenkit.

Ki az, aki boldog, isteni, egészséges, nagyszerű életet és testet szeretne, amikor ugyanakkor beszűkített, fájdalommal teli, beteg, korlátolt életük és testük lehetne? VICC NÉLKÜL! … ?

Tehát elérkezünk egy olyan korszakhoz, amikor a szexet becsmérelik, súlyosan megítélik, és sok ajándéka sajnos, elvész a zűrzavar és az ítélkezések közepette.

Most ahelyett, hogy megélnénk, egy olyan szexől fantáziálunk, amelyik életünket meggyógyítaná vagy megváltoztatná.

A nők olyan férfiakról álmodoznak, aki elég, ha egy napig szereti őket ahhoz, hogy rendben legyenek, és a férfiak olyan nőkről álmodoznak, akik egy nap eleget fogadják be őket ahhoz, hogy rendben legyenek. Mi kell ahhoz, hogy ezek az álmodozások valóra váljanak?

Itt kezdődik a legmélyebb fejesugrás, életünk néhány legbetegebb, legegészségtelenebb, leginkább tudatalatti területére. Itt kezdődik az igénylés és a birtoklás, annak igénylése és birtoklása, ami számunkra és testünk számára működik. Valóságaink igénylése és birtoklása, és ami a legmélyebben van, a BEFOGADÁS birtoklása; a leghatalmasabb szexuális energiáé!

Mit kaphatsz ma testeddel, ami azonnal megváltoztatja szexuális energiádat?

Legyen testedben máris nagyobb szexuális energia, most, amikor ezt olvasod.
Érezd testedet. Érezd nemi szerveidet.
Ha feszültséget, fájdalmat vagy bármiféle ellenállást érzel, rendben van. Kezdd itt a munkát.
Kezdd azzal, hogy rendben vagy testeddel, most e pillanatban.
És lazíts, lazíts még jobban, és mi az, ami miatt rosszul érezheted magadat?

Ingyen ajándékot kaptál: életet egy testtel. Hát ne hagyd, hogy az élet tönkretegye neked!

Nehéz befejezni ezt a blogot, mert tudom, milyen sok minden tartozik ehhez a témához, és sok mindenre van szükség ahhoz, hogy könnyed valósággá váljon.

Így hát, kedves olvasóm, felteszek neked egy kérdést. Mit szeretnél választani? Ítéletmentes szexuális energiát? Vagy egy olyan világot, amelyben minden természetes élvezetet elveszítesz?

Forrás: Sex that Heals
Fordította: Kaposi Luca valaszthatsz.com

Ismerd meg többi blogomat is