Telefon

+36 30 620 3023

Hagit Ginzburg tollából

Blog

Global Bars Budapest VI. kerület 2021. január 16!

„Nagyon sok minden történt velem ebben a 7 hónapban, amióta elkezdtem még többet felderíteni az Access Consciousness-szel. Kevésbé vagyok depressziós és ideges. Nem járok-kelek a világban többé úgy, mint akinek teljesen üres és céltalan az élete (és tudom, hogy soha nem is volt üres és céltalan). Megtanultam különféle választásokat hozni magamnak; megtanultam még inkább önmagam lenni – ami nem megy könnyen annak, aki az egész életét úgy élte, hogy próbált valaki más lenni. Értékesnek érzem magam.

Elengedtem azokat az embereket, akik rosszul bántak velem, vagy bántottak, nem félek többé az ismeretlentől. Annyi örömteli és könnyed pillanatot éltem meg, többet, mint amiről álmodni mertem. Az életem olyan, mint a lehetőségek végtelen óceánja, nem pedig sötét és ködös, amilyen régen volt. Jobb a szexuális életem, jobban érzem magam a saját testemben. Basszus, tényleg szeretem és élvezem a testem, 34 év evési zavar és testképzavar után. Szó szerint kiléptem a fénybe.

Megismertem olyanokat, akik nem ítélkeznek felettem és maguk felett, akik minden nap azt választják, hogy maguk mögött hagyják a drámát. Szereztem néhány csodás barátot.

Láttam egy fiatal nőt kijönni az anorexiából csak azzal, hogy elolvasta a “Létezz önmagadként, és megváltozik a világ” könyvet. Láttam a barátaimat boldogabbá és könnyebbé válni anélkül, hogy egy forintot is fizettek volna, vagy elmentek volna egyetlen Access Consciousness tanfolyamra – csak azzal, hogy ingyenes online videókat néztek, cikkeket olvastak, és beszélgettek velem. Olyan változásokat láttam, amikről sosem gondoltam, hogy lehetségesek. És még mindig nap, mint nap látok ilyeneket.

És legfőképpen – tudatossá váltam. Igen, képes vagyok emberekkel szemben ülni, és akként az energiaként létezni, ami lehetővé teszi, hogy elmeséljék, min mennek keresztül. Igen, tudom, min mennek keresztül, anélkül, hogy egy szót is szólnának. Igen, tudom, mit mondjak nekik, ami könnyedebbé teszi a világukat. Igen, én az a személy vagyok most már – az a fura, spirituális, energiákkal foglalkozó személy, aki ezekről a fura szarságokról beszél. Igen, nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam. Egyszerűen nem. Azzal vagyok elfoglalva, hogy jobbá tegyem ezt a világot.

Úgyhogy, igen, az emberek azt gondolhatják, hogy fura, de tudjátok mit? Rohadtul működik. Úgyhogy kit érdekel?”

Hagit Ginzburg

izraeli újságíró, humorista és szerkesztő tollából

Ismerd meg többi blogomat is