Telefon

+36 30 620 3023

Hajlandó lennél még annál is többet befogadni, mint amit eddig valaha? – Simone Milasas

Blog

Hajlandó lennél még annál is többet befogadni, mint amit eddig valaha? – Simone Milasas

Egy egyszerű ötlet ….

Lehetséges, hogy észrevetted már, hogy az ‘élvezet’ és ‘üzlet’ az ritkán található meg egy mondaton belül!
Mielőtt rájöttem, hogy ez a két szó valójában létezhet egy mondaton belül, mindent megtettem azért, hogy soha ne legyek sikeres az üzletben.

Miért?

Azért mert nem voltam hajlandó látni a valóságomat az üzlettel kapcsolatban.
Úgy nőttem fel, hogy boldogtalan öltönyös üzletembereket láttam, akik nemhogy nem élvezték ezt, hanem még ráadásul mindezt teljes mértékben a szükségtől vezérelve csinálták… gyakran a pénz miatt, vagy a hatalom, vagy a mások feletti kontroll miatt.

Mint amilyen cuki, de nem okos vagyok, azt gondoltam, hogy az üzletnek ilyennek kell lennie, ezért mindig ellenállás volt bennem az üzlettel kapcsolatban.

Hálás köszönet az Access Consiousness eszközeinek és a Joy of Business-nek!

Ezért szeretnék most megosztani veletek egy eszközt, amit azonnal el tudtok kezdeni használni, azért, hogy felfedezhessétek a saját valóságotokat az üzlettel kapcsolatban.
Mert csak élvezet lesz az üzletben számotokra, amikor őszinte leszel azzal kapcsolatban, hogy valójában mi is a te valóságod az üzletben!

Bármikor, amikor úgy érzed, hogy érzések, érzelmek, gondolatok jönnek fel benned az üzlettel kapcsolatban, akár ez a tiéd, vagy másoké, csak nézz ezekre rá mint egy érdekes nézőpontra! Még akkor is, ha ezek pozitív nézőpontok, mert ezek is még mindig korlátozni fogják a lehetőségeidet.

Amikor ezzel az eszközzel feloldod ezeket a beszilárdult nézőpontokat az üzlettel kapcsolatban, akkor fogod igazán látni, hogy mi is a te valóságod ezen a területen.

Mi lenne, ha ezt az eszközt használnád minden érzésre, érzelemre, gondolatra,  amit észreveszel az üzlet körül az elkövetkező 3 napban és ez megváltoztathatna mindent számodra?

Fordította:  Kozák Anikó

Ismerd meg többi blogomat is