Telefon

+36 30 620 3023

Hogy mi is a nézőpont?

Blog

1 idézet, 1 gyümölcs a megértéshez

Egy idézet margójára: – nézőpontok, ítéletek:
Mindenkinek van 1 nézőpontja valakiről, vagy valamiről. Neked mi a nézőpontod? Hajlandó vagy elengedni? Te még ítélkezel? Elzárod az energiát magadtól? Lezárod magad? Amit másról mondasz az benned van? 

„Ítélkezni a legkönnyebb dolog a világon, és bármit teszel, mindig lesz, aki mást lát majd benned, mint aki vagy.
Nem fogsz tudni megfelelni, csupán az idődet vesztegeted.
Lesz, akinek útszéli rongy leszel, és lesz, akinek szent, lesz, aki szerint angyal vagy, és lesz, aki átkot lát majd benned. Lesz, akinek a győzelmet jelented, és lesz, akinek gyötrelmet. Mindig lesz.
De Te menj tovább az úton, a sajátodon, és ne hallgass arra, aki bánt, hiszen nem neked és nem rólad szól. Azzá lettél, akivé lenned kell, és ezt csak Te értheted. Senki nem érzi, amit Te, senki nem járta végig az utad, senki nem bukott el az akadályaidba, és senki másnak nem fájt úgy, mint neked. Mások vagyunk.
Tiszteld a mást, az embert, a múltját, és szeresd azt, akivé vált. Emberek vagyunk, ma, holnap és azután, jelentsen ez bármit. (Todorovits Rea)
És mindent, amit ez az idézet felhozott, hajlandó lennél …….. PodPoc
Alább egy alma, ami mindenkinek mást jelent. Mindenkinek más a nézőpontja, emléke, érzelmi lenyomata róla, pedig csak 1 alma. Van akinek szépség, finomság, egészség és van akinek féltékenység, félelem, kín, gyötrelem, csábítás. Ugye, hogy minden csak 1 érdekes nézőpont? – Attól függ, hogy mi az a mese, amit éppen a fejedben forgatsz … PP


Access Bars tanfolyam: 202. 08. 15 Hatvan, 9:30 – 17:30 -ig
Érdeklődni, jelentkezni: +36306203023

Ismerd meg többi blogomat is