Telefon

+36 30 620 3023

HOGYAN HÚZZÁL ENERGIÁT ÚGY, MINT EGY TORNÁDÓ? Simone Milasas írása

Blog

Energia húzás Simonnal

HOGYAN HÚZZÁL ENERGIÁT ÚGY, MINT EGY TORNÁDÓ? Simone Milasas írása

Szeretnéd tudni, hogyan kell energiát húzni? Tudod mit? Már csinálod is! Egyszerűen nem tudsz létezni energiahúzás nélkül.

De szeretnéd jobban csinálni, szeretnél jobb lenni benne? Szeretnél erősebben húzni energiát?

Igazából nincs erre könnyű válasz vagy rövid út.

Naponta kell gyakorolnod egészen addig amíg tulajdonképpen tornádóvá válsz,

amely húzza az energiát bármerre is megy.

Egy üzleti találkozón Gary Douglas az Access Consciousness alapítója csak hátra szokott dőlni a székén és hallgatja, ahogy a többiek beszélgetnek, egészen addig, amíg egyszerűen előredől és masszív energiát húz egészen addig, amíg mindenki rá nem figyel. Ezt csinálja Dain Heer is, az access társteremtője: amikor belép egy szobába akkor is érzékeled és észreveszed, ha nem is látod őt, mert olyan masszív energiát tud húzni. Ez a jelenség világokat teremt könnyedebbé.

Tehát: szeretnéd gyakorolni az energiahúzást?

#1 Gyakorlat : mai naptól kezdd el gyakorolni az energiahúzást minden nap.

Kérd a lényedet, hogy húzzon energiát feléd, rajtad keresztül. Ez nem olyan valami, ami a fejedben dől el, ez nem olyan valami, amit a szemeddel látsz, bár ha látod az energiákat, akkor természetesen ne tedd magad emiatt rosszá, ez egy bónusz, egy ajándék, olyasvalami, amit te tudsz.
Tehát a lényeddel csinálod, a lényeddel húzod az energiát.

Mi kell ahhoz, hogy energiát húzz totális könnyedséggel?

Told le a falaidat, tedd le a falaidat és terjeszd ki a lényedet az Univerzum legtávolabbi pontjáig. Most pedig húzz energiát magad felé és magadon keresztül, előtted, mögötted, mindkét oldaladon keresztül, fölüled és alólad is, minden irányból. Most kérd, hogy az energia erősebben áramoljon feléd, és csak ülj így egy darabig. Ez egy kitűnő alkalom arra is, hogy az access mantráját gyakorold: az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramol felém.
Ha ezt minden nap megteszed, akkor nem telik el sok idő, míg egy energiahúzó nagyság leszel.
Most pedig: hogyan tudnád használni ezt az új képességedet arra, hogy több könnyedséget teremts az életedben?

#2 Gyakorlat: húzz energiát mindabba, amit be szeretnél vonzani az életedbe, amire igazán vágysz.

Kezdd el kérdezni naponta többször is a következő kérdést: mi az, amire igazán vágyom? Már maga a kérdés energiahúzás, és megadja neked azt az éberséget, amit igazán szeretnél hozzáadni az életedhez és a figyelmedet abba az irányba fókuszálja, amit igazán szeretnél, nem pedig arra, amit a partnered szeretne, vagy a gyerekeid vagy a szüleid. Ezután, ha naponta gyakorlod az energiahúzást, a húzáshoz hozzáadhatsz egy energialabdát. Helyezd ezt az energialabdát magad elé és húzzál bele energiát az Univerzum minden részéből, minden irányból magad felé és rajtad keresztül. Húzzál bele energiát és adj hozzá mindent ehhez a labdához, amire igazán vágysz. Továbbra is húzzál bele energiát, míg nem érsz el egy bizonyos változást magadban, ez kicsit olyan lesz majd, mikor a szíved megnyílik és ekkor abbahagyhatod az energiahúzást.

#3 gyakorlat: az energiaáramlás megteremtése a falak leengedésével.

Ha leengeded a falaidat, akkor megengeded másoknak is, hogy ők is leengedhessék a falaikat. Ez pedig egy nagyon erős kötődéshez vezet az emberekkel és megengedi a nagyobb energiaáramlást. Tehát: amikor leengeded a falaidat az több könnyedséget teremt. Az emberek arra várnak majd, hogy veled dolgozzanak, hogy hozzájárulás legyenek neked, hogy ajándékozhassanak neked. A falak leengedése arról szól, hogy egy teljesen más térűrből teremted a kapcsolataidat.

#4 gyakorlat: Hogyan használd az energiahúzás gyakorlatát arra, hogy különböző helyzeteket vagy embereket manipulálj vagy hogyan használd a saját előnyödre?

Képzeld el azt, hogy egy üzleti találkozón vagy és olyan kollégákkal kell foglalkoznod, akik falakkal hallgatják azt, amit te mondasz. Ez a fajta hozzáállás a „bizonyítsd be” hozzáállás. Ilyenkor mit lehet tenni?

Ha továbbra is az információt próbálod rájuk nyomni, akkor nem fogsz messze jutni. Itt ismét le kell engedned a falaidat és ez olyan fajta teret enged meg, ahol tudod, hogy mit kell tenned és mi az amire igény van: hogy energiahúzásra van-e szükség vagy energiaáramoltatásra. Bármire is van szükség tudni fogod. Tehát, ha megvan, húzd az energiát tőlük magad felé, rajtad keresztül és ahogy ezt csinálod megteremtődik az áramlás közöttetek.

Mit lehet tenni azokkal az emberekkel, akik neutrálisak vagy bizonytalanok? Áramoltasd feléjük az energiát rajtuk keresztül és aztán vissza hozzád. Vannak olyan emberek, akik szívják az energiádat azért hogy megkaphassák a figyelmedet. Itt szintén energiát áramoltathatsz feléjük majd pedig vissza hozzád és ez megteremti a kapcsolatot köztetek.

Vannak a „nyomulósok”, akik energiát nyomnak feléd: ebben a helyzetben húzzál masszív mennyiségű energiát tőlük majd pedig áramoltasd ezt vissza és így teremtődik meg a kapcsolat közöttetek.

Az energiahúzások egyfajta manipulációk arra, hogy mi az, ami megmutatkozhat, de ehhez hajlandónak kell lenned magának az energiahúzásnak lenni. Ez sokkal több könnyedséget teremt az életedben, mivel nem kell majd ott állnod és megkérdezned magadtól, hogy oké, ez most micsoda, ez most energia szívás vagy nyomnak rád energiát?…Ez egy éberség, csak kérd azt, hogy amilyen energia áramlás szükséges itt, az induljon be egészen addig, amíg a kapcsolat létre nem jön közötted és mindenki között bármit csinálsz.

Ha irodában vagy, ha munkában vagy, vagy olyan emberekről van szó, akikkel még nem találkoztál, esetleg tárgyalni fogsz velük, a családoddal, bárkivel kapcsolatban ezt meg lehet csinálni.

És a végére itt van egy eszköz:

Milyen energia térűr és tudatosság lehetsz te és a tested, amely megengedi neked az üzletednek és a testednek, hogy az az energiaáramlás legyél, ami szükséges az örökkévalóság számára? Játssz ezzel minden nap!

Ismerd meg többi blogomat is