Telefon

+36 30 620 3023

Hogyan találjunk magunknak pasit és hogyan tartsuk meg? Gary

Blog

Hogyan találjunk magunknak pasit és hogyan tartsuk meg?

Mi van, ha a nők a harcosok, akik azért vannak itt, hogy egy másfajta jövőt teremtsenek? 

És mi van, ha a férfiak a táplálóak, akik azért vannak itt, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek, ahol a nők elő tudják hozni magukból azt az egységes csodát, amik ők, hogy megmutassák ezt a világnak?

szerelmesek

A férfi felismeri minden személy értékét, akivel találkozik. Neki nincs előre kialakított ítélete azokról, akik körülveszik. Ő hálás neked azért a nőért, aki te szeretnél lenni.

Ő kinyitja minden számára a lehetőségek ajtaját, akiket ő megérint. Hajlandó lennél ez a kedves modern típusú férfi a saját életedben? Ha igen, akkor lehetséges, hogy meg kell változtass néhány dolgot!

Itt van 5 ötlet, ami segít abban, hogy kitaláld, hogyan táplálj és tarts meg egy pasit magadnak ebben a mocskos világban:

ffi nő

Fordítsd vissza a szerepeket

Egy modern kori férfi szereti tudni, hogy mik egy nő elvárásai vele kapcsolatban és ezt hajlandó is megtenni. Ez nem azt jelenti, hogy a nőknek undoknak kell lenniük, önzőnek, követelőzőnek vagy, hogy a férfi legyen patetikus, szomorú és tehetetlen! Ez azt jelenti, hogy a nők legyenek törődőek, kreatívak egy valós inspirációk, mint amilyenek valójában. A férfiak pedig nyissák ki ezeket a női energiákat és fogadják be, amelyek egy sokkal nagyobb jövőt fognak teremteni mindenkinek.

Mit kérdezhetnél egy férfitól, amit még soha nem voltál hajlandó kérdezni? Ha hajlandó vagy abbahagyni a bősz függetlenséget, akkor egy modern kori férfi, egy teljesen más lehetőséget tud ajánlani számodra egy olyan élet létrehozásában, amire valójában vágysz.

Egyesítsétek egymás hozzájárulását

Egy modern kori férfi hajlandó meglátni mindenki nézőpontját és hozzájárulni egy másfajta lehetőség teremtéséhez. Egy modern feminista be tudja fogadni a hozzájárulást kecsesen és megkérdezi, hogy hogyan növelhetné még jobban ezt. Egy modern kori kapcsolat mindenkinek többet teremt, nem kevesebbet!

A törődés nem megosztás

Egy modern kori férfi az törődni fog veled, nem számít, bármi van. Ha azt kéred tőle, hogy a pénzen, ajándékokon keresztül bizonyítsa a törődését vagy azon keresztül, hogy mit tesz, az teljesen más, mint ha megengeded neki, hogy úgy törődhessen veled, hogy teljes mértékben jelen van, minden ítélet nélkül, bármilyen őrült is vagy! A törődés azt jelenti, hogy hálás vagy mindenért, nem azt, hogy egy lábtörlő vagy, vagy azt, aki folyamatosan bizonyítgatja a törődést. A törődés nem azt jelenti, hogy a párod folyamatosan a te problémáidat hallgatja. Ezt oszd meg a barátnőiddel, a pasiddal pedig egy nagyszerűbb világot teremts!

Örömteli pár a természetben, öröm, randi, párkapcsolat

Add fel a birtoklást

A legtöbb ember bekerül egy párkapcsolatba és így van valakijük, akit elkezdhetnek ‘birtokolni’ örökké. Ha tényleg erre vágysz őszintén, akkor szerezz egy kutyát!

Ha egyikőtök sem birtokolja a másikat, az többet teremtene vajon? Ha egy olyan párkapcsolatot szeretnél, amiben mind a ketten többé szeretnétek válni, akkor arra van szükség, hogy megengedjétek egymásnak, hogy változzatok és növekedjetek, és meg kell engedni a kapcsolatnak, hogy inkább fejlődjön, mint hogy kizárjon. Egy modern kori férfi kizárna bárkit? Egy modern kori feminista kizárná azt a választást, hogy több legyen? Nem… és neked sem kellene!

Teremts eleganciát

Elegancia a párkapcsolatban ott jelenik meg, ahol a modern kori férfi az a maximum hatás kedvéért teremt, egyre kevesebb erőfeszítéssel. Egy modern kori feministára van szüksége, aki többé válik inkább, mint kevesebbé.

A modern kori feminista az felkapcsolja az energiáit a teremtéshez és a törődéshez inkább, mint hogy önmagát kevesebbé tegye, így a férfi kényelmesebben érezheti magát!

Egy modern kori férfi nem félemlül meg a te varázslatodtól.

Ezek szokatlan, konvenciókat nem követő módszerek a szabad gondolkodásúaknak, akik tudják, hogy lennie kell egy másfajta lehetőségnek a párkapcsolatokban, akik tudják,hogy többre vágynak a párkapcsolatukban, mint egy fehér léces kerítés, két gyerek és egy kutya. Meglehet mindened… még annál is több!

Csak kérdezd meg mi lehetséges még! Lehet meg fogsz lepődni, hogy mi (vagy ki) fog megjelenni!  

Forrás:http://dailyurbanista.com/2015/10/30/how-to-find-and-keep-a-guy/  

Fordította: Kozák Anikó

Ismerd meg többi blogomat is