Telefon

+36 30 620 3023

Hozzájárulás

Blog

MI A HOZZÁJÁRULÁS?

Részlet az Access referencia anyagból:

„A hozzájárulás az az ajándék, amiként létezhetsz, és amit befogadhatsz.

Ha semmiről nincs nézőpontod, akkor mindentől és mindenkitől fogadhatsz hozzájárulást.

A hozzájárulás arról szól, hogy miként létezhetsz és mit fogadhatsz be. Nem engeded meg magadnak, hogy hozzájárulást fogadj be; csak azt engeded meg, hogy te legyél hozzájárulás. Ez azt jelenti, hogy az energia elillan tőled. Nem így érdemes a bolygót generálnunk. A bolygó azt igényli tőled, hogy generálj és hozzájárulj – hogy a hozzájárulás két irányú áramlás legyen, hogy rendelkezz minden energiával, mert TE vagy az energia forrása a bolygón.

Az Avatarban rácsatlakoznak a bolygó energia mezejére. Ez valós. Ha belelépsz a bolygó energia mezejébe, több éberséged lesz, több lehetőséged, több választásod, több potenciált teremtesz, több kérdést és több valóságot teremtesz. A forrása vagy annak, ami a bolygót generálja, egy teljesen más módon, és nagyon gyorsan.”

Mi van, ha tényleg csak annyi kell, hogy legyünk hajlandónak befogadni, ahhoz, hogy hozzájárulás lehessünk a változásokhoz az életünkben, a bolygón, s bárhol? Mi lenne, ha csak a mai napot azzal kezdenénk, hogy Milyen hozzájárulást fogadhatok be bármitől és bárkitől, amit eddig visszautasítottam, vagy fontolóra sem vettem?

Forrás: Takács Linda

Ismerd meg többi blogomat is