Telefon

+36 30 620 3023

Legyél boldog

Blog

„Tényleg meg akarod változtatni a Földet? Legyél boldog! A boldogságod fog virágzást hozni a Földre. Egyetlen dolog ehhez – a választás. A boldogságot választani. Mi lenne, ha boldog lennél, amikor senki más nem az? A boldogság forrásaként te 100 boldogtalan embert tudsz felülírni.

Kutatások kimutatták, hogy ha gyűlölsz egy növényt, akkor az elszárad, és elpusztul. Gondolod, hogy a Föld képes érezni? Az emberek mégis dühösen, haragosan, őrjöngve rohangálnak nap, mint nap, haragjukat folyamatosan fegyverként használva. Számomra ez a végső mérgező hulladék.

Ha nem állsz ellen és nem reagálsz, nem igazodsz, és nem értesz egyet, akkor nagyon nehéz bárkinek is fenntartania a saját haragját, dühét, gyűlöletét.

A megengedés tehát a kulcs. Ha tényleg meg szeretnéd óvni a bolygót, akkor gyakorolhatod ezt, és másokat is bátoríthatsz erre. A haragod, és az ítélkezésed megöli a bolygót. Az örömöd, a nevetésed, amikor az életet választod, amikor ünnepként éled az életed – ezek generálják a bolygót. Ez teljesen más elképzelés arról, hogy mi is a valódi környezetszennyezés.”

Dr. Dain Heer – Access Consciousness

Az eredeti cikk angolul: Changing The Collision Course With Death

Magyar fordítás: www.valaszthatsz.com

Ismerd meg többi blogomat is