Telefon

+36 30 620 3023

Lehet, hogy gyógyító vagy …… ? – Gary Douglas

Blog

Bars®, Facelift®, Body® tanfolyamok időpont egyeztetéssel: +363064203023

Lehet, hogy gyógyító vagy,és nem tudsz róla? 
(Gary Douglas)
Lehet, hogy gyógyító vagy, és nem tudsz róla? Azt állítod magadról, hogy olyan vagy, mint bárki más?
Amikor fájt egy gyerek hasa, simogattad-e a pocakját, és láttad-e, érintésed alatt hogy ellazul? Rátetted-e egyszer a kezedet valakinek a vállára, és érezted a feszültséget, amely szinte azonnal elhagyta testét? Tartottál-e valamikor valakit a karodban, vagy ölelgetted, és észrevetted, jelenléted tápláló energiája könnyített valamit világában? Ezek talán egyszerű példáknak tűnnek. De mi van akkor, ha elismered életednek azokat a mozzanatait, amikor már gyógyítóként működtél?
 
Mi van akkor, ha testeddel nagyobb gyógyító lehetőségeid vannak, mint amit valaha is lehetségesnek tartottál?Megengedted valaha is magadnak azt a tudatosságot, mi mindenre képes a tested? Mi van akkor, ha hajlandó vagy ezt megtudni?
Ha eddig nem végeztél „energia-„ vagy „gyógyító munkát”, talán csodálkozol, honnan van erre adottságod. Mindenkinek megvan az adottsága arra, hogy bármiféle haladó képzés nélkül meggyógyítsa magát és másokat. Ehhez csak a jelen-létre való szándék szükséges, az, hogy hajlandó légy megérinteni mások testét, és hogy befogadd e testek visszajelzését. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ez valóban ilyen egyszerű legyen?
Ha valaha is végeztél energia-munkát, voltak olyan időszakjaid, amikor kételkedtél adottságodban. Valóban történik valami? Érzek valamint egyáltalán? Csak elképzelem az egészet? Történik egyáltalán változás a másikban, lesz valami eredménye? Csak csaló vagyok?
Talán meglepődsz, de amikor elkezdtem bárokat futtatni, szinte semmit nem éreztem. Ráhelyeztem a kezemet valakinek a testére, és kértem az energia futását, de nem voltam biztos benne, hogy bármi is történik. Így megkérdeztem azt, akin dolgoztam: „Hogy érzed magad most? Mit érzékelsz?” Nagy meglepetésemre azt válaszolták, hogy úgy érzik, mintha marha erősen nyomnám beléjük az energiát, mintha kinyomnám őket a testükből. Tehát még amikor azt hittem is, hogy semmi nem történik, az embereknél ámulatos eredmények adódtak. Úgy keltek fel a masszázságyról, hogy érezték, hogy testük – és életük – megváltozott.
Lehet, hogy dolgoztak rajtad, és elbátortalanítottak avval, hogy mindenféléről meséltek, amit megfigyeltek, de aminek semmi köze nem volt esetleg hozzád. A kérdés erőt ad. A válasz elgyengít. Ha valaki nem kérdez, de kifejti rólad a véleményét, légy résen. Vajon egy végtelen lény megvásárolja-e a másik behatárolt szempontját? Ha nem, te miért tennéd?
Az Access Consciousness ® testkezelései a testeddel való különféle lehetőségek teremtéséről szólnak – a megtestesülés másfajta tudatosságáról. Tested célja, hogy tudatossá tegyen téged a körülötted lévő világra. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ily módon hozzájáruljon létedhez?
Nem kell az eredményre összpontosítanod. Ha nem következtetésekkel, hanem kíváncsisággal közelítesz minden kezeléshez, és azzal a kérdéssel, milyen változást tudsz facilitálni, talán felfedezed, hogy mindenkinél, akin dolgozol, más és más lehetőség jelenik meg.
Mi van akkor, ha – önmagad lévén – meg tudsz nyitni egy ajtót a testek végtelen lehetőségei felé? Mi az a választás, amit most megszerezhetsz, és ami számodra és mindenki számára, akit megérintesz, új fiziológiai valóságot teremt?
Forrás: Gary Douglas: Are You A Healer In Hiding?
Fordította: Kaposi Luca valaszthatsz.com

Ismerd meg többi blogomat is