Telefon

+36 30 620 3023

Megtalálni és megtartani a pasit :)

Blog

Gary Douglas – Szeretnél magadnak kapcsolatot? –

Hogyan találunk magunknak pasit és hogyan tartsuk meg? – Gary Douglas
A párkapcsolatok régi szabályai nem működnek többé és a régi szereposztás sem.
Mi van, ha a nők a harcosok, akik azért vannak itt, hogy egy másfajta jövőt teremtsenek?
És mi van, ha a férfiak a táplálóak, akik azért vannak itt, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek, ahol a nők elő tudják hozni magukból azt az egységes csodát, amik ők, hogy megmutassák ezt a világnak?
A férfi felismeri minden személy értékét akivel találkozik. Neki nincs előre kialakított ítélete azokról akik körülveszik. Ő hálás neked azért a nőért, aki te szeretnél lenni. Ő kinyitja minden számára a lehetőségek ajtaját, akiket ő megérint. Hajlandó lennél ez a kedves modern típusú férfi lenni a saját életedben? Ha igen, akkor lehetséges,hogy meg kell változtass néhány dolgot!
Itt van 5 ötlet, ami segít abban, hogy kitaláld hogyan táplálj és tarts meg egy pasit magadnak ebben a mocskos világban:
Fordítsd vissza a szerepeket!
Egy modern-kori férfi szereti tudni, hogy mik egy nő elvárásai vele kapcsolatban, és ezt hajlandó is megtenni.Ez nem azt jelenti, hogy a nőknek undoknak kell lenniük, önzőnek, követelőzőnek vagy, hogy a férfi legyen patetikus, szomorú és tehetetlen! Ez azt jelenti, hogy a nők legyenek törődőek, kreatívak valós inspirációk, mint amilyenek valójában. A férfiak pedig nyissák ki ezeket a női energiákat és fogadják be, amelyek egy sokkal nagyobb jövőt fognak teremteni mindenkinek.
Mit kérdezhetnél egy férfitól, amit még soha nem voltál hajlandó kérdezni?
Ha hajlandó vagy abbahagyni a bősz függetlenséget, akkor egy modern-kori férfi, egy teljesen más lehetőséget tud ajánlani számodra egy olyan élet létrehozásában, amire valójában vágysz.
Egyesítsétek egymás hozzájárulását!
Egy modern-kori férfi hajlandó meglátni mindenki nézőpontját és hozzájárulni egy másfajta lehetőség teremtéséhez. Egy modern feminista be tudja fogadni a hozzájárulást kecsesen és megkérdezi, hogy hogyan növelhetné még jobban ezt. Egy modern-kori kapcsolat mindenkinek többet teremt, nem kevesebbet!
A törődés nem megosztás!
Egy modern-kori férfi törődni fog veled, nem számít bármi van. Ha azt kéred tőle, hogy a pénzen, ajándékokon keresztül bizonyítsa a törődését, vagy azon keresztül, hogy mit tesz, az teljesen más mintha megengeded neki, hogy úgy törődhessen veled, hogy teljes mértékben jelen van, minden ítélet nélkül, bármilyen őrült is vagy! A törődés azt jelenti, hogy hálás vagy mindenért, nem azt, hogy egy lábtörlő vagy, vagy azt, aki folyamatosan bizonyítgatja a törődést. A törődés nem azt jelenti, hogy a párod folyamatosan a te problémáidat hallgatja. Ezt oszd meg a barátnőiddel, a pasiddal pedig egy nagyszerűbb világot teremts!
Add fel a birtoklást!
A legtöbb ember bekerül egy párkapcsolatba és így van valakijük, akit elkezdhetnek ‘birtokolni’ örökké. Ha tényleg erre vágysz őszintén, akkor szerezz egy kutyát! Ha egyikőtök sem birtokolja a másikat az többet teremtene vajon? Ha egy olyan párkapcsolatot szeretnél, amiben mind a ketten többé szeretnétek válni, akkor arra van szükség, hogy megengedjétek egymásnak, hogy változzatok és növekedjetek, és meg kell engedni a kapcsolatnak, hogy inkább fejlődjön, mint hogy kizárjon. Egy modern-kori férfi kizárna bárkit? Egy modern kori feminista kizárná azt a választást, hogy több legyen?
Nem…és neked sem kellene !!
Teremts eleganciát!
Elegancia a párkapcsolatban ott jelenik meg, ahol a modern-kori férfi  a maximum hatás kedvéért teremt, egyre kevesebb erőfeszítéssel. Egy modern-kori feministára van szüksége, aki többé válik inkább, mint kevesebbé. A modern-kori feminista  felkapcsolja az energiáit a teremtéshez és a törődéshez, inkább, minthogy önmagát kevesebbé tegye, így a férfi kényelmesebben érezheti magát!
Egy modern-kori férfi nem félemlül meg a te varázslatodtól.
Ezek szokatlan, konvenciókat nem követő módszerek a szabad gondolkodásúaknak, akik tudják, hogy lennie kell egy másfajta lehetőségnek a párkapcsolatokban, akik tudják, hogy többre vágynak a párkapcsolatukban, mint egy fehér léces kerítés, két gyerek és egy kutya. Meglehet mindened…még annál is több! Csak kérdezd meg, mi lehetséges még! Lehet, meg fogsz lepődni, hogy mi ( vagy Ki) fog megjelenni!
Fordította: Kozák Anikó

Ismerd meg többi blogomat is