Telefon

+36 30 620 3023

Mi az energia húzás? Hogyan változtatja meg az életet?

Blog

Az energiahúzások kétség kívül a legerősebb eszközök, amelyeket az akadályok legyőzésére és arra használhatsz, hogy az általad vágyott élet felé haladj.

Soha nem tanítottak meg arra, hogyan teremtsünk olyan életet, amely minket szolgál.

Az energia nyelvét kell megértened ahhoz, hogy azt az életet teremtsd, amilyenre vágysz. Ha találkozol valakivel azonnal észreveszed energiáját. Ez az általad észrevett energia nagyobb benyomást kelt benned, mint az első vele folytatott beszélgetések.

Ha keresed a kezdő lépést, azt ajánlom, az energiahúzásokkal kezdd.

Beszélj az univerzum molekuláival ahhoz, hogy azt kapd meg, amit kérsz.

Mi az: energiahúzás?

Dolgozz együtt az univerzummal, és húzz az univerzumon keresztül különféle módon energiákat azért, hogy újra rendezd a molekulákat, hogy azok azt hozzák neked, amit kívánsz.

„Érzékeltesd a teret, ami bőrödön kívül van. Szerezd meg energiáját, mint ahogy karodon érzed a kis szőrszálakat. Most terjeszd ki ezt a teret a szoba határáig. A négy sarok csúcsáig és a sarkokig. És terjeszd tovább az egész épületre, ahol vagy. Legyen az egy kis viskó vagy egy nagy felhőkarcoló. Most terjeszd tovább a városrészre. És most terjeszd energiádat az óceánokba, országodon túlra, földrészeden túlra, az egész világon túlra. Terjeszd ki energiádat.

Most menj a külső légkörön is túlra. Menj a naprendszeren túlra, minden bolygón túlra, tejútrendszerünkön túlra. Most terjeszd ki energiádat az univerzum legtávolabbi területéig, amilyen messze csak menni tudsz. És amikor eljutsz annak a végére, ameddig terjedni akartál, menj ezen is túlra. Hagyd, hogy a csoport többi tagjai is húzzák és terjesszék energiájukat, hogy a te terjesztésedhez hozzájáruljanak.

Mindannyian rendelkezünk a rosszindulat akadályaival, amelyek megakadályoznak bennünket abban, hogy részesüljünk ebben a hozzájárulásban, de mi van, ha mindegyikben részesülhetsz, mindenkiében? Minden kedvességben, minden nehézségben, minden ítéletben, minden örömben? Fogadd a hozzájárulást.

Most terjedj még távolabbi helyekre és terekre, amelyeket eddig nem mértél fel. És most, magaddal szemben, szerezd meg a jövő energiáját, amelyről mindig is tudtad, hogy lehetséges. Mennyit szeretnél utazni havonta? Mennyit pénzt szeretnél teremteni és birtokolni? Kit szeretnél, hogy naponta körülötted legyen? Valójában milyen energiákra vágysz? És minden energiát, amit megvásároltál, amire vágysz, de ami pillanatnyilag máshoz tartozna, visszaadhatsz most a feladónak.

Most pedig azokat az energiákat, amelyek szervesen hozzád tartoznak: az igazán teremtő energiákat, tereket, helyeket és jövőket, mindezeket helyezd magad elé, a napfonatod elé, hogy éljenek, mint egy élőlény és mint egy lehetőség testeddel szemben.

Most kezdd húzni az energiát. Húzz energiát. Húzz energiát az egész univerzumon keresztül, az előtted lévő teremtményen keresztül, a lehetőségen és a léten keresztül. Azon az életen keresztül, amit szeretnél magadnak. Húzd ezen keresztül az energiát, majd tested minden pórusán keresztül, és hátad mögé engedd ki. Húzd az egész univerzumon keresztül, az energián, a jövő energiáján keresztül, amit most csak a labdának nevezünk. Húzd keresztül a labdán, a testeden, és engedd ki a hátadon. És csak húzz és húzz. Húzz, mint egy nagy fényfolyó. És húzz erősebben, nem több erővel, de több akarattal és kiválósággal.

Most eressz ki kis vékony ereket azok felé, akik segíthetnek neked abban, hogy fenomenális életedet megteremtsd, azt, amit teremteni lehetséges számodra. Most ereszd ki ezeket a kis ereket emberek ezrei felé… emberek ezrei felé, ma, úgyhogy ha találkoznak veled, mind felismerik energia-aláírásodat, és hajlandóak lesznek hozzájárulni életedhez. Hát folyasd, folyasd, folyasd ezeket a kis ereket.

Most kezdj megint húzni. Húzz az egész univerzumon keresztül, a labdán és magadon keresztül. És húzz addig, amíg sebezhetőnek nem érzed magadat, húzz addig, amíg a tested nem lesz sebezhetővé, amíg nem fogad be. Nemi szerveid legyenek sebezhetőek, mellkasod, melled, gyomrod, vállad, térded, húzz és fogadj be. Fogadj be mindent, amit az univerzum annyira szeretne neked adni nap mint nap.

Most kérsz – univerzum, végül mindent hajlandó vagyok befogadni. Húzz az univerzumon, a labdán és magadon keresztül, és engedd ki a hátadon. Nos, hát milyen energia, tér és tudatosság lehetsz te és a tested ahhoz, hogy könnyedén teremts egy e valóságon teljességgel túlontúli valóságot?

Ok, folytasd, és teremtsd meg életedet, és ha a dolgok még nem működnek, csak folytasd a húzást! Hagyd abba, amit éppen csinálsz, bármi is legyen az, és húzz, mindig is húztál kedvedre, és a húzás az, ami lehetővé teszi neked, hogy egy legyél, mert kapod és kéred, hogy minden járuljon hozzá életedhez, ha húzol. Csak akkor van problémád vagy nehézséged, ha nem kapod meg azt az ajándékot, amit elérhetsz. Végtelen lény vagy! 

Csodás  napot kívánok!”

Forrás: WHAT ARE ENERGY PULLS? AND HOW THEY CAN CHANGE YOUR LIFE?
Fordította: Kaposi Luca (választhatsz.com)

Ismerd meg többi blogomat is