Telefon

+36 30 620 3023

Mi tart vissza a nagyobb teremtéstől?

Blog

Mi tart vissza a nagyobb teremtéstől?

Milyen paramétereket állítottál be az életedben, ami meggátolja, hogy valami nagyobbat teremts?

A paraméterek nagyon jók a korlátok mérésére. Azonban nem igazán hasznosak amikor megszilárdítjuk és valóságossá tesszük őket, mert így nem tudunk túljutni rajtuk, hogy teremtsünk valami nagyszerűbbet.

“A paraméterek olyan helyek, ahol elhiszitek a korlátokat”, – magyarázta Gary Douglas, az Access Consciousness™ alapítója nemrégiben.

Mi lenne, ha nem lennének korlátaid, egy sem? Valószínűleg káosz uralkodna!

Azt tanultuk, hogy a káoszt már pedig kerülni kell, különösen azoknál a dolgoknál, amik fontosak és jelentőségteliek, – mint például a pénz. Fiatal korunktól kezdve, a legtöbben arra törekszünk, hogy ezen a téren rend legyen. Gary és Dain beleásták magukat a pénz káoszába a havi Kreatív Határmezsgye hívásban.

„A pénz rendjében, meghatározod hogyan kellene megkeresned, hogyan kellene kinéznie ennek az egésznek, mit kellene birtokolnod, mit kellene megszerezned” – mondta Gary.

A káoszban azonban, hajlandó vagy kérdezni és használni az éberséged és képességeid, hogy teremts valamit, tulajdonképpen a semmiből.

Évekkel ezelőtt, amikor Dain pénzszűkében volt, tudta hogy kreatívan kell bánnia a pénzzel.

„Gary megmutatta nekem a „garage sales”-t (elárvult/elhagyott garázsok tartalmára lehet licitálni). Odavoltunk minden hétvégén, tisztítgattunk és beszélgettünk. Teljesen felszereltem a lakásomat és folyamatosan tudtam fejleszteni, tulajdonképpen aprópénzért.” – tette hozzá Dain.

Fantasztikus dolgok történnek, ha hajlandó vagy a pénz káoszába belépni. Dain visszaemlékezett, amikor egy gyűrűt akart venni az egyik zálogházból. Megkérdezte a gyűrűt, „Ha megveszlek, hozol nekem pénzt?” Egy „nem”-et kapott válaszként, így egy másik kérdést tett fel: „Mennyiért vehetnélek meg, hogy hozz nekem pénzt?” Ez 30%-kal olcsóbb volt, mint ami a címkéjén állt, és Dain boldogan vette meg.

„Ez a pénz káosza”, – mutatott rá Dain. „Hajlandónak kell lenned a káoszra, mert olyan sok nézőpontot állítottunk már rendbe a pénzzel kapcsolatban: valami csak akkor értékes, ha új, és akkor értékes, ha teljes áron van. És TE csak akkor vagy értékes, ha ezt a márkát veszed meg, vagy ezt az árat fizeted érte”

Hányan várják, hogy megkapják az örökségüket?

„A pénz káosza a hajlandóság, hogy túlteremts a szüleiden” – mondta Gary. „Ha nem akarod túlteremteni őket, akkor soha sem engeded meg magadnak, hogy annyi pénzed legyen, amennyi lehetne. És mindent meg fogsz tenni, hogy megállítsd azt a pénzt, amid lehetne, csakhogy megkapd azt, amit a szüleidtől örökölhetsz”

Forrás: access-consciousness-blog.com

Fordította: vegtelenvalasztasok.hu

Ismerd meg többi blogomat is