Telefon

+36 30 620 3023

Mi van, ha csak információ …

Blog

Dain Heer

Mit tettél az életedben, ami nem sikerült olyan jól, mint ahogyan gondoltad volna, és ezután bizonyítékként használtad önmagad ellen, azért, hogy megítéld magad, rosszá tedd magad, és még mindig ragaszkodsz hozzá? Csak gondolj egy vagy kettő, talán most egy dologra, amit csináltál és nem sikerült olyan jól, és ezt még mindig bizonyítékként használod a saját tévedéseidre? Mindent, amit azért teszel, hogy ezt a rosszaságod bizonyítására használd, elpusztítod és nem teremtetté teszed kérlek? Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.
Mégis erre azt mondod: A tévedés az enyém, ez az én kincsem, ez az egyetlen dolog, amit tudok!
Mi van akkor, ha ez valójában nem a rosszaságod bizonyítéka, mi van akkor, ha meg kellett tenned ezeket a lépéseket, hogy információhoz juss, mert szükséges volt arra az információra?
Mi van akkor, ha ez csak információ?
Mi van akkor, ha a jövőről adott neked információt?
Mi lenne, ha túl tudnál jutni Önmagad megítélésén, azzal, hogy felismered, vannak bizonyos lépések az életedben, amiket meg kell tenned, hogy rájöjj, mi az, ami valójában igaz, és éberséget adjon neked?
Gondolj most két dologra, talán háromra, amihez még mindig ragaszkodsz a múltból, amiért még mindig megítéled magad – és nézz rá: Mi ebben az ajándék? Mi az az éberség, amit kaptam? és… Ha abbahagyom, hogy rosszá teszem magam azért, hogy ezt választottam, milyen ajándékot tudnék érzékelni? Minden, ami nem engedi meg számodra, hogy érzékeld, tudd, létezd, befogadd mindezt, azt elpusztítod és nem teremtetté teszed, kérlek? Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.
MI a jó ebben, amit nem veszek észre?
Mi a jó bennem, amit nem veszek észre?
Mindenben van valami jó, ami megtörténik – Minden, ami több éberséggel végződik, az jól végződik, oké? Minden jól van, ami még több éberséggel végződik.
És mi van, ha igazán önmagad vagy, anélkül, hogy újra bele kellene menned a „rossz vagyok” érzésedbe, az az ajándék, változás és lehetőség vagy, amire ennek a világnak szüksége van?
Dr. Dain Heer

Ismerd meg többi blogomat is