Telefon

+36 30 620 3023

MIKOR JÖSSZ RÁ, HOGY VALÓJÁBAN TE VAGY AZ AJÁNDÉK?

Blog

Az „Adás” ünnepéhez közeledve az jár az eszünkben, hogy szüleinknek és barátainknak ajándékot vegyünk. Feltehetően mindannyian ezt tesszük az évnek ebben a szakában.

De mi lenne, ha 180 fokkal megfordítanád ezt a felfogást és ránéznél, hogy mikor leszel Te az ajándék, még akkor is, ha ez teljesen eltér mindentől, amit eddig elképzeltél?

„Az ajándék az, hogy felismered, a tudatosság az ajándék, ami folyamatosan csak adni fog neked és mindenki másnak”, magyarázta Gary Douglas az Access Consciousness® alapítója „A tudatosság kreatív peremén” e havi telefonos előadásában.

Minél többet választasz a tudatosságból, annál több lehetőség bukkan fel.

 „A tudatosság teréből nézve, a varázslat és a csodák a legtényszerűbb dolgok a földön.” – mutatott rá Dr. Dain Heer az Access társalapítója.

Dain azt a példát hozta elő, amikor nemrég, egy Access tanfolyam alkalmával, Costa Rica-ban, egy ló levetette a hátáról. Nem tudott ráállni a sérült lábára, ami súlyosan zúzódott és feldagadt. Számos Access testkezelés és szóbeli tisztítás után, a zúzódás és a dagadás szó szerint eltűnt a testéről.

 „Negyvenöt perccel később már jártam a lábamon. Nem valószínű az ilyesmi, de megtörtént és megtörténik.” mondta Dain. „Ez az a világ, amibe belépünk.”

Ismersz dolgokat túl ezen a valóságon? És hajlandó vagy elismerni, hogy ez a valódi tudás?

Évekkel ezelőtt az Access felfedezte, hogy amikor egy molekula és egy gondolat keresztezi egymást, a molekula gömb alakúról ellipszisre változik, ami testi betegséghez vezet. Néhány évvel ezelőtt, ez még nem volt tudományosan bizonyítva.

 „Figyelmen kívül hagyod az éberségeidet, túl ezen a valóságon, és egyre csak úgy cselekszel, mintha ezek valamiféle átkok lennének,” mondja Dain.

 „Ha viszont éber vagy, túl ezen a valóságon, és ebből az éberségből élsz, az életed és a valóságod ajándékká válik.”

Ezen a valóságon túl – ből működve, minden lehetséges. Minden könnyedség, minden öröm, a varázslat minden alkotó eleme, túlmutat ezen a valóságon.

Mi van, ha te lehetnél az ajándék valakinek, te, aki tudsz valamit, amit más nem? 

„Nem igazán voltál hajlandó tudni, hogy amit tudsz, az túl van ezen a valóságon, és igencsak el van rejtve. Azt gondoljátok, könnyebbnek kellene lennie. De ti egyike vagytok azoknak, akik azért vannak itt, hogy utat törjenek egy olyan valóság számára, ami túl van ezen a valóságon.” tette hozzá Dain.

Ne várjátok, hogy valamihez hasonlót éreztek majd, mert nem fogtok. Ha ezt a valóságot referenciapontnak használjátok, le fogtok maradni a csodákról, amik valójában lehetségesek.

Ideje felébredni, legyetek az ajándék, amire születtetek!

Fordította- Papp Csilla

Eredeti cikk : https://www.access-consciousness-blog.com/2018/11/when-do-you-get-that-you-are-actually-the-gift/

Ismerd meg többi blogomat is