Telefon

+36 30 620 3023

Teremtsd meg a pénzt, amire valóban vágysz – Gary Douglas

Blog

Teremtsd meg a pénzt, amire valóban vágysz – Gary Douglas

Mi kell ahhoz, hogy előteremtsd azt a pénzt, amire valóban vágysz?  Igazán tudod, mit szeretnél? Tudod, mennyi pénzre van szükséged ahhoz, hogy megteremtsd azt, amire vágysz?

Ahhoz, hogy érzékelni tudd, mit akarsz teremteni, először ki kell választani mindazt, amit valóságodhoz tartozónak szeretnél. Fiatal koromban volt egy gazdag nagynéném, aki nagyon szerette az ezüst kínai evőeszközöket, a szép bútorokat és az elegáns ruhákat. Rájöttem, hogy én is szeretem ezeket a dolgokat, és ez megadta a generatív energia érzékelését mindarról, amit teremteni kívántam. Olyan dolgokat kezdtem vásárolni, amik kívánságaim generatív energiájával összeillettek, és házamban ma megtalálható mindaz az antik, finom kínai és ezüst evőeszköz, amit teremteni kívántam.

Mihelyst kiválasztasz valamit, ami az addig választott valóságodon túl van, érzékelni tudod azt, amivel elősegíted saját helyzetedet és tested helyzetét, és a rezgések szintjén összeillesz ezzel a valósággal. Ha aktuális valóságodon túlról választasz, a generatív energia számára a lehetőségeknek sokkal nagyobb realitása válik lehetővé.

A teremtés négy eleme: létrehozás, teremtés, aktualizálás és intézményesítés. A létrehozás a meghatározatlan lehetőségek felderítése, fejlesztése és extrapolálása. A teremtés a fizikai valóságba történő átalakító energia. Az aktualizálás az az akció, amely lehetővé teszi, hogy megjelenjen a teremtés. És az intézményesítés az a rendszeres hozzájárulás, amely a teremtést elevenen tartja.

Valaminek a létrehozása a meghatározatlan lehetőségek felderítése, fejlesztése és extrapolálása.

A generatív energia egy példája a természetben a gyík: sütkérezik a napon, és magába szívja az UV-sugarakat. Nem létezik definíció arról az energiáról, amit a nap ajándékoz a gyíknak, és a gyíknak magának kell választania, mit akar teremteni ezzel az energiával. De ez hogyan érvényes a pénzre?

Körülöttünk minden energiával rendelkezik. Az általunk választott nézőpont az, ami csökkenti a lehetőségeket, hogy körülöttünk mindenből azt kapjuk, ami hozzájárulás létünkhöz. Amikor igazodsz és egyetértesz, vagy ellenállsz és reagálsz, megállítod a generatív energia folyását, ami elősegítheti életedet. Legtöbben azt gondolják, hogy a világ ellenük dolgozik, mert nincs annyi pénzük, mint amennyit szeretnének.

„Sohasem a pénz a probléma, hanem te vagy az.”

Ezzel nem azt mondom, hogy mint olyan bármelyiktek is probléma, hanem arra mutatok rá, hogy te vagy az, aki minden választásoddal teremted a saját életedet. Ha behatároltságba mész bele arról, mit kaphatsz meg, ezzel azt mondod az univerzumnak, hogy nem kéred tőle azt a hozzájárulást, ami az energia univerzuma lehetne számodra. Te vagy annak a generatív energiának a forrása, amely mindazt megteremti, ami életedben feltűnik, a jót, a rosszat, a csúfot.

Az a pénzösszeg, amennyivel jelenleg rendelkezel, ama energián alapul, ami hajlandó vagy te lenni. Megveted a pénzt, vagy csodálod, ápolod és táplálod a pénzzel való energetikai valóságodat? Ha túl lépsz azon, amit jelenleg hajlandó vagy birtokolni, teremteni és létrehozni, hajlandónak kell lenned azokra a választásokra, amik túllépnek minden eddigin.  Mit kívánsz létrehozni, amit eddig soha nem voltál hajlandó választani?

Ismerd meg többi blogomat is