Telefon

+36 30 620 3023

Túl a szavakon – Access Bars (kivonat)

Blog

Túl a szavakon – Access Bars (kivonat)

A választás minden teremtés forrása. Választunk, és így teremtünk valamit. Az az érdekes nézőpontunk, hogy a dolgokat kiválasztották számunkra. Ez sorsszerű, a sors, a karma, minden más, kivéve a választás. A valóság pedig az, hogy minden eddigi választásunk teremtette meg azt a valóságot, amit ma megélünk. Ha megváltoztatod amit választasz, más lesz az, ami holnap a tiéd lehet, nagyszerűbb és csodálatosabb. (Gary Douglas)

Dr. Jeffrey Fannin agykutató:

Az embereknek csodás megtapasztalásaik vannak. Ez volt az a pont, ahonnan a Bars-szal kapcsolatos elragadtatásom ered. Ami történik Bars közben, hogy energia jön fel és megengedjük ennek folyását. Mértünk olyan embereket, akik a Parkinson kór tüneteit csökkentették. Volt egy agydaganatos esetünk, ahol a kliens elment a Houstoni MD Anderson központba, ott a vizsgálatok nem tudták kimutatni a tumort. Voltak olyanok akiknél a Hashimoto kór hatásai szűntek meg. Most azt tanuljuk, hogy hogyan használjuk ezt az energiát, hogy a testünkben lévő energiát finomítsuk, használjuk, mert tulajdonképpen egyik betegség sem más, mint a test energiáinak szabályozatlansága. Ennyire egyszerű. Az egész arról szól, hogy segítsünk az embereknek átrendezni az energiáikat, vagy facilitálást kapjanak. A csoda sosem a facilitátorban rejlik. Ő csupán az a személy, aki vezényli az energia átrendezési folyamatát, vagy hozzájárul az energia áramlásához, azon a módon ahogyan szükség van rá, aztán a test meggyógyítja saját magát.

A BARok 32 pont a fejeden. Mint egy adatbank minden gondolattal, érzelmeddel, érzéseddel, attitűdöddel és megfontolásoddal, amely bármely életedből származhat és itt tárolódik. Amikor a BARok futtatásával ezt tisztítod, nem más történik, mint ezeknek az adatállományoknak a törlése. Hirtelen megváltozol, és az egész életed is megváltozhat. A változás lehet fizikális, mentális, érzelmi, és sok más módja is lehet. Tudom én, hogy mi fog változni, milyen lesz? Nem, még te sem tudod, csupán az biztos, hogy változol. Nézem az embereket, akiknek futtatják a 32 különböző pontját, és azt látom, hogy megváltozva kelnek fel az asztalról. Soha nem lesznek azok, akik korábban voltak. Ezt szeretem benne leginkább, senki sem tér vissza oda, ahol korábban volt. Csak előre tudnak menni abba az irányba, amik lehetnek. Ez a világ számára egy bámulatos ajándék, csodás ajándék adni, és csodás ott lenni, ahol az emberek elkezdik teremteni a saját életüket. Az egyik dolog amit tesz, nem más, mint ajtókat nyit mindannak a befogadásának, amit csak ismersz. Ez egy olyan ajándék, amit sehol máshol nem találtam, semmiben, amit valaha is tettem.

Ha mindenki a világban önmagaként tudna jelen lenni, sosem ítélkezne önmaga felett, fantasztikus világban élnénk. Ezt akarom megteremteni. (Gary Douglas)

Ismerd meg többi blogomat is