Telefon

+36 30 620 3023

Változtasd meg pénzügyi helyzetedet

Blog

Előfordult már veled, hogy valamint igazán akartál csinálni vagy teremteni, de nem volt elég pénzed arra, hogy azt válaszd?

Vagy talán valamit szeretnél, de azt gondolod – éppen nincs rá elég pénzem?

Talán többet szeretnél utazni, vagy felújítanád a házadat, új autót szeretnél, többször elmennél valahová enni, több szabadidőre vágysz…

Bármiről is legyen szó, mi van akkor, ha soha többé nem szenvednél hiányt?

Mi van akkor, ha gondolkodásodat a szegénység-tudatról a bővelkedés-tudatra tudnád emelni?

Mi van akkor, ha a pénz célja az, hogy megváltoztassa az emberek valóságát?

Mi más változna meg a világban, ha elkezdenéd megteremteni saját életedet, és a pénz egyre bővebben áradna feléd?

Tudom, hogy az én életem egyik legnagyobb befektetése az oktatás volt – akár gimnáziumi éveim, akár jóga-tanfolyamom, vagy az Access Consciousness tanfolyamjaim.

Amikor először láttam az Alapozó és 1. Szint (az Access Bár tanfolyamoknak megfelelő tanfolyamokat), azt gondoltam: Hogy a csudába fogom valaha is összeszedni erre a pénzt? Nem keresek pénzt, otthonülő mama vagyok, és legtöbb pénzünk le van kötve szükséges dolgokra!

Ekkor elkezdtem használni az Access módszereket a pénzteremtésre. És néhány héttel a tanfolyamok előtt valaki felhívott Illinoisból, hogy férjemre és rám egy 1500 $-os csekk vár abból az időből, amikor 4 évvel ezelőtt eladtuk chicagói öröklakásunkat.

Ez az univerzum módszere arra, hogy támogasson amikor valóban választasz egy tanfolyamot, vagy akármit! A pénz nem okvetlenül egy csekkből vagy a munkából jön. Millió áramlattal folyik hozzánk a bevétel, ha nyitottak vagyunk a befogadásukra

Dr. Dain Heer éppen most tett közre egy online pénztanfolyamot udemy.com alatt (ez egy online tanfolyam platformja). Megnéztem a videókat, megcsináltam a házi feladatot, és komolyan mondom – tök jó gyűjteménye a praktikus módszereknek, amelyekkel pénzügyi helyzeteden változtathatsz!

De akármit is csinálsz, ne válaszd ezt lehet, hogy elkezded a pénzt teremteni arra, hogy életedet tápláld és megváltoztasd a világot!

Forrás: Change Your Money Situation – Totally

Fordította: Kaposi Luca 

Ismerd meg többi blogomat is