Telefon

+36 30 620 3023

Xmenek, a jövő, és egy nagyszerűbb világ teremtése – Hetaher Nicols

Blog

Xmenek, a jövő, és egy nagyszerűbb világ teremtése – Hetaher Nicols

Mi az, amit tudsz, és senki más nem tud? Milyen jövőt tudsz teremteni, amilyet senki más nem tud?

A jószándékú kapitalizmus az, ahol az üzlet és a jövő egyetlen dolog – ahol az üzleti és kereskedelmi tevékenységeink dinamikus és lényeges részei egy olyan jövő teremtésének, amely mindenkit magába foglal, mindenki számára készül, és segít a világnak, hogy minden nap nagyszerűbbé váljon.

Az Xmenek egyedi adottságuk van a jövő iránti tudatosság terén. Olyan lehetőségeknek vannak tudatában, amelyeket mások nem ismernek, akár tudják ezt, akár nem! Ezt az adottságukat részben az teremti, hogy az Xmenek születésüknél fogva nem ítélkeznek. Dinamikusan tudatában vannak mások ítélkezéseinek – de végüli, ha igazán Xmen vagy, akkor azt se tudod, hogyan kell ítélkezni!

… és az ítélkezés az, ami

a leghatásosabban pusztítja

a jövőt, a tudatosságot és mindent, amit meg tudunk teremteni.

Az Xmenek sokkal inkább a térből, a kíváncsiságból, a nem-linearitásból és a múlt, a jelen és a jövő szimultán létezésének szferikus ismeretéből kiindulva működnek. Ha te magad Xmen vagy, működésed gyors, energetikus, és semmi, aminek tudatában vagy, nem szilárd. Ha meg akarod szilárdítani vagy határozni azt, amit tudsz, mi a te „tudatosságod”, vagy milyen jövőnek vagy tudatában, akkor mindig meg kell határoznod, hogy e valóság referenciapontjain át való tudatosság és minden, amit már láttál, már létezett.

Ez csökkenti adottságainkat, amik mi, Xmenek VAGYUNK! A jövő térbeli, nem-meghatározott, a mindennapi döntéseink határozzák meg – és ha egy nagyszerűbb jövőt kell teremtenünk – akkor olyasmit kell teremtenünk, ami azelőtt soha nem létezett.

Xmenként te kiválóan megfelelsz ennek a „munkának”! Minden, amit tudsz, minden, ami vagy, minden, amit lehetőségként érzékelsz – mindez az a jövő, ami rajtad keresztül bontakozik ki és teremti meg magát, mint te, mint egy nagyszerűbb világ. Ha azt választod, hogy kilépsz a linearitásból, többé nem gondolod azokat a körülötted lévő ítéleteket, amelyeknek élénken tudatában vagy, és amikor ama gyors, térbeli, nem-meghatározott, néha alig észrevehető térből kezdesz el működni, ami TE vagy – akkor oly módon lépsz kapcsolatba a jövővel, a világgal és a lehetőséggel, amilyet eddig nem látott a világ.

Az üzlet: életed és az élet teremtése. Nem az, hogy olyasmit csinálsz, ami pénzt teremt. Az, hogy miként jelensz meg a világban, saját magaddal szemben, mit választasz naponta, ami új lehetőségeket teremt – ami életedet, üzletedet, és a világ jövőjét teremti. A pénz mellékhatás, ami akkor jelentkezik, ha örömmel teremtesz és teremted a világot. Xmenként olyan kreatív adottságaid vannak, amiket ez a valóság soha nem látott.

Mi volna, ha életed üzletében jószándékú kapitalistaként tűnhetnél fel? Xmenként, ami vagy, tudván, hogy életed kevésbé meghatározott, teremtőbb és sokkal nagyszerűbb, mint amit a többiek mondanak neked? Ha megszűnsz arra törekedni, hogy olyan légy, mint mindenki más, és így saját értékedet felfedezed – csodák fognak történni!

Íme három kérdés, amelyet minden nap feltehetsz azért, hogy kibővítsd tudatosságodat arra vonatkozóan, amit lehetségesnek ismersz – és egyre inkább az a ragyogó jószándékú Xmenné válhass, aki valójában vagy:

1). Mi lehetek ma, hogy beindítsam azt a jövőt, amit éppen most lehetségesnek tartok?

2). Milyen adottságaim vannak, és milyen adottságok vagyok én, amiket soha nem ismertem el?

3). Milyen jövőnek vagyok éppen most tudatában, és milyen tevékenységet végezhetek ma ahhoz, hogy most rögtön megvalósuljon?

Mennyire vagy hajlandó különbözni a többiektől?

Ahhoz, hogy nagyszerűbb legyen a világ, szükség van rád – hogy önmagad légy – aki mindent tud, amit habozás nélkül tudsz!

Forrás: X-men, the Future, and Creating a Greater World
Fordított: Kaposi Luca valaszthatsz.com

Ismerd meg többi blogomat is