Telefon

+36 30 620 3023

Zsírsejtek eltörlése, fogyasztó testkezelés tanfolyam

Blog

29 15:00 – 18:00 h. Budapest, V. kerület

Most van itt az ideje! Itt a várva vár testtanfolyam! Fogyást elősegítő kezelést tanulhatsz meg, ha választod. Milyen lenne az életed, ha a tested választaná? Álomalak? Milyen lenne elfogadni Önmagad egy új testtel? Milyen élet várhat ránk Önbizalommal feltöltve?
Akár neked, vagy családtagodnak, klienseidnek van rá szüksége, ezentúl segíteni tudsz nekik. Előképzettség nem szükséges.

A testtanfolyam hivatalos neve: Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását.

Mit vagy kit védelmezel a zsírpárnáiddal? Mennyi érzést traumát raktároztál el, ami a zsírpárnákban rakódott le? A testkezelés kikulcsolja a zsírsejtbe zárt traumát, érzést, beindul a fogyás!

Ez segíthet:
– a fogyás megindításában
– az érzelmi traumák feloldásában,
– önértékelésed, erőd vissza állításában
– önbizalom megerősítésében

„A Möbius-szalag kétdimenziós felület, aminek különlegessége, hogy csak egyetlen oldala és egyetlen éle van. A Möbiusz szalag fektetett nyolcasként végtelen jelet formál vagy magától háromszög alakba rendeződik.”

A tanfolyam elvégzésével hivatalosan kezelővé válsz, Oklevelet kapsz róla, beillesztheted vállalkozásodba-

Ez a 3 órás testkezelés tanfolyam 24.000.- Ft, ha végeztél nálam tanfolyamot, akkor 20.000- Ft! ,
Több pozitív visszajelzés volt a fogyással kapcsolatban 😀

Bejelentkezés szükséges az Oklevelek és jegyzetek miatt
+36 30 620 3023, katalin.fule@icloud.com
Füle Kata
Access Bars® Facelift® Body® Facilitátor és kezelő; ESSE, Mátrix, Alkímia, Akusztikus testkezelő, Metamorf masszázs, Hahota jóga

Ismerd meg többi blogomat is