Telefon

+36 30 620 3023

5 kontinens masszázs tanfolyamok

Tanfolyam, egyéni kezelés időpont egyeztetéssel.

Az 5 kontinens masszázs leginkább egy csodálatos utazás mélyen önmagadba.

Tanfolyam:  Szervezés alatt, de ha szeretnéd, soron kívül, időpont egyeztetéssel összehozzuk!

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

Készen állsz a következő lépésre?

Ha igazán exkluzív módszerrel egészítenéd ki a praxisodat, vagy létrehoznál egy újat, akkor most megteheted.

A Hawaii lomi-lomi, kaliforniai, svéd, indiai ayurvédikus és ázsiai tuina masszázs, reiki energia és 25 potens illóolaj (rozmaring, eukaliptusz, niaouli, citrom levendula, teafa…, ylang-ylang, geránium, édes narancs, fahéj…) lehetővé teszik, hogy az életenergia közvetlenül áramolhasson.

Nagyon sok minden történik ebben a masszázsban. Az illóolaj, a mozdulatok és az energiák segítik a méregtelenítést, az elengedést, a kapcsolatod megváltoztatását a testeddel, és a belső erőforrások felfedezését.

Van, akinek láthatóan csökkentek a ráncai. Szerteágazó hatásokat lehet tapasztalni fizikai és érzelmi szinten is. Mivel nagyon összetett masszázsról van szó, -méregtelenítünk, lazítunk és megújulunk- ez a különböző testekre különböző hatással van.

Mire jó a masszázs?

Többen tapasztaltak súlycsökkenést, fájdalmak megszűnését, az izmok, ízületek állapotában történő változást.

A képzés:

2 napos, ára 540 euró, amely tartalmazza a licenc díjat, Oklevelet. Franciaországban bejegyzett kezelővé válsz, hirdetheted magad és használhatod a Szövetség marketing eszközeit.

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezem: B/2023/000029 A képzésről Tanúsítványt is kiállítok

Biztosíthatod a helyed

ha képzés árának a felét átutalod. Amennyiben még sem tudsz részt venni az általad választott tanfolyami időponton, a befizetés felhasználható egy későbbi időpontban kiírt képzésen.

Mire jó még a masszázs?

Aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy rengeteg érzelmi emléket és méreganyagot tölt le.

Természetes pszichoterápia a testnek, lehetővé teszi a helyreállító és aktiváló folyamatokat, megnyitva a test emlékezetét, fokozatosan megtisztítva a régi traumákat és lehetővé téve, hogy az öröm és az életenergia (libidó) szabadon áramoljon.

Lépésről lépésre teszi lehetővé az önbecsülés visszanyerését, illetve egy újfajta életerő megjelenését, harmonizálja az energiánkat blokkoló érzelmi terheket.

Amire számíthatsz:

A masszázs kb másfél óra hosszú. Mivel olajos masszázsról van szó, számíthatsz arra, hogy a tested és a hajad is olajos lesz. Jó, ha nem kell sietned és utána tudsz pihenni. Lehetőleg ne közvetlenül étkezés után érkezz. Néhány illóolaj fotoszintetizátornak minősül, ezért masszázs után néhány óráig lehetőleg kerüljük a direkt napsugárzást, napozást.

A masszázs nem ajánlott: