Telefon

+36 30 620 3023

Expanse Therapy

Expanse Therapy masszázs tanfolyam, akár időpont egyeztetéssel! A tanfolyam elvégzése kozmetikusoknak, masszőröknek, terapeutáknak kiváló szolgáltatásbővítés céljából.

Expanse Therapy az 5 kontinens masszázs legújabb „gyermeke”: egy olyan holisztikus kezelés, amely boldogsághormonokat szabadít fel. 

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

Ha egy igazán exkluzív módszerrel egészítenéd ki a praxisodat, vagy létrehoznál egy újat,

akkor most megteheted.

Az EXPANSE THERAPY

egy teljesen új, fantasztikusan erőteljes, holisztikus terápiás kezelés, mely az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, mindemellett óriási, valódi érzelmi felszabadulást kínál.

Az 5 Kontinens Masszázs Szövetsége erős értékeket képvisel, az átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, amelyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energia mezőjébe repítenek. Az élet, a test és az elme valódi átalakulása, amely befolyásolja a kollektív tudatot.

Az illóolajok és a növényi olajok fantasztikus keverékének köszönhetően a különböző energetikai technikákkal, a masszázzsal, koppintásos módszerrel, akupresszúrával, olfaktor (lélek illata) terápiával, hang és fényterápiával, a légzés és a szív koherencia bevonásával, az EXPANSE THERAPY egy új holisztikus kezelés, amely boldogsághormonokat szabadít fel.

A SZELLEM – LÉLEK – TEST

tengelyen dolgozunk és a következő eredményekre számíthatsz: távoznak a méreganyagok, jobb vér- és nyirokkeringés, hangulat emelkedés, fokozott öröm, jobb koncentráció, motiváltság, nagyobb önbizalom, jobb alvásminőség. A fizikai fájdalmakat fokozatosan elengedjük.

Miért jó neked az Expanse Therapy?

Ez egy valódi életigenlés, az 5 Kontinens masszázzsal együtt valódi katalizátora a változásnak. Küldetése az élet, a test és az elme valódi átalakítása, teremtés , és a kollektív tudatra való hatásgyakorlás.

Az Expanse terápia egy varázslat, felszabadítva a boldogság hormonokat. Belelépsz a saját teremtő energiádba!
Ezzel a generatív kisugárzással hatással tudsz lenni a kapcsolataidra, a munkádra, az egészségedre, az egész életedre!

Óvintézkedések/ellenjavallatok:

Rák, epilepszia, trauma a fejrészen, sebészeti beavatkozás a testen, 1 éven belüli hasi műtét!

Várandósság, szoptatás, szülés után min. 3 hónap teljen el, szívritmus szabályozó, beültetett stent, nyitott szívműtét, allergia illóolajokra,

Legalább 4 kezelés szükséges eredmény eléréséhez.

Kinek ajánlott a kezelés?

A tanfolyamról:

2 napos, 540 euró + 100 euró a kezdőszett, ami szükséges a kezeléshez.

A tanfolyam elvégzéséről Oklevelet, kézikönyvet és videót kapsz, hogy profi kezelővé válj.

A helyedet 240 euró befizetésével tudod lefoglalni. Amennyiben még sem tudsz eljönni a tanfolyamra, egy későbbi időpontban induló képzésre átírjuk a foglalásod.

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezem: B/2023/000029 A képzésről Tanúsítványt is kiállítok