Telefon

+36 30 620 3023

LHL – Life Head Lift

A tanfolyamokra és kezelésre egyéni időpont is kérhető!

Az 5 Kontinens masszázs egyedülálló kezelése, a Test Lélek Szellem hármasán dolgozva. A tanfolyam elvégzése kozmetikusoknak, masszőröknek, terapeutáknak kiváló szolgáltatásbővítés céljából.       

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

Készen állsz a következő lépésre?

HL arcfiatalító masszázsról:

Ha csupán egy lifting masszázst kapnánk, az nagyszerűen hatna a bőrünkre és öregedést gátló hatása is lenne ugyan, de a hatékonysága nem lenne hosszú távú, ha a kezelés előtt nem készítjük elő megfelelően a terepet.

Az LHL kezelés célja, hogy minden elakadást felfelé haladva dolgozzunk ki, hogy az energia megfelelően áramoljon.

Egyetlen kezelésben ötvöződik a koponyamasszázs, a craniális oszteopátiából eredő kínai masszázs, Derwiche masszázs, a japán, az ősi és indiai öregedésgátló masszázs. A látás javítását elősegítő szemjóga, kombinálva az EMDR technikákkal, arcjógával, shiatsuval, a Csikunggal, különböző kontinensekről és kultúrákból származó technikákkal, amelyek minden szervet megdolgoznak, mindössze az arc reflexpontjainak stimulálásával.

A bőrt a neurotranszmitterek közvetlenül az agyhoz kötik, mindezen masszázs technikák segítségével felébresztjük a test és a szervek tudatosságát.

A legújabb esztétikai kutatásokból származó

illóolaj- és növénykészítményt tartalmazó elixírt alkalmazzuk a kezelés során, amely fenomenális bőrfiatalító és bőrjavító hatást fejt ki.

Az LHL elixír a Life Head Lift masszázs szövetségese, mert összetevői erősítik a kezelés fiatalító hatását!

A tanfolyam:

3 napos, 850 euró + elixír, amennyiben kéred. A tanfolyam elvégzéséről Oklevelet, kézikönyvet és videót kapsz, hogy profi kezelővé válj. A helyedet 350 euró befizetésével tudod lefoglalni. Amennyiben még sem tudsz eljönni a tanfolyamra, egy későbbi időpontban induló képzésre átírjuk a foglalásod.

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezem: B/2023/000029 A képzésről Tanúsítványt is kiállítok

Ellenjavallatok: