Telefon

+36 30 620 3023

Access Test kurzusok

Fedezd fel a megtestesülés nagyszerűségét! Mi van, ha a megtestesülés és az, hogy van tested, teljesen más, mint amit eddig tanítottak róla?
A tested egy érzéki, élő organizmus.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel? Tanfolyamok, kezelések időpont egyeztetéssel.

Telefon:

+36 30 620 3023

Email

katalin.fule@icloud.com

Készen állsz a következő lépésre?

A testkezelések előképzettség nélkül megtanulhatóak

és beépíthetők meglévő praxisba. Általános időigénye 3 óra. Befektetés ÖnMAGadba: 29.000,- Ft. Ha ketten jöttök, egyéni időpont is kérhető! Nemzetközileg elismert Oklevelet kapsz.

VÉGTELEN LÉNYEK VAGYUNK

A testedként azonosítod magad?
Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod magad. A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked. Mi van akkor, ha testeddel nagyobb képességeid , lehetőségeid vannak, mint amit valaha is lehetségesnek tartottál? Megengedted valaha is magadnak azt a tudatosságot, mi mindenre képes a tested? Mi van akkor, ha hajlandó vagy ezt megtudni? Az A.C. testkezelései a testeddel való különféle lehetőségek teremtéséről szólnak – a megtestesülés másfajta tudatosságáról.

MTVSS

MIMIKRI

Agykapacitás növelése együtt és külön is megtanulható

Minden egyes pillanatban választhatunk.

Ha szeretnéd kipróbálni, megízlelni, hogy neked mi működik, várlak szeretettel a tanfolyamon!

A biomimetikus mimikri testkezelés után

futtatható a “90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása” program, amely kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez.

✔Milyen lenne, ha jobban tudnál koncentrálni, tanulni, memóriád jobbá válna?
✔Mennyivel lenne könnyebb az életünk, ha nagyobb hozzáférésünk volna az agykapacitásunkhoz?
✔Biztosan hallottad, hogy agykapacitásunk csupán kis töredékét használjuk, de ez fokozható!
✔Milyen lenne az életed, ha mától Önmagad lennél? Mit teremteni saját valóságodból működni?
✔A biomimetikus mimikri energetikai testkezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna.
✔A biomimetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez a természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkedni a körülötte lévő világba.
✔Mimikrized mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan, vagy energetikailag, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest.
✔ Függőségek oldása, a drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozta rendszerek.
✔ A testkezelés megtanulásával oldhatóak a függőségek.
Számos függőségünk lehet a drogok, dohányzás és italozáson kívül, pl.: hat a tökéletesség mániára, társ- és kapcsolati függőségre, evési függőségekre, szexfüggőségre, játékszenvedélyre, munkafüggőségre, vásárlási szenvedélyre, számítógép/internet és TV függőségre, viselkedési függőségekre … stb.

Testbe zárt hazugságaink eltörlése testkezelés tanfolyam

Ismered, hogy milyen az, amikor nincs energiád megtenni valamit?
Használhatjuk egy adott helyzetre, problémára. Mi más lehetséges még?

Mi van, ha létezik olyan testkezelés, ami lehetővé teszi, hogy azok a vegyületek amik mérgezőek, károsak számunkra szétbomoljanak, és kiürüljenek a testünkből?
✔ És mi van, ha azok a dolgok, amik nincsenek ott, vagy nem elegendő mennyiségben, azok „odavarázsolódhatnának”?
✔ Mekkora könnyebbség lehet ez neked és a testednek?
✔ Mi van, ha az ételed-italod is „egészségessé”, táplálóvá tehető ezáltal?
✔ Mi van, ha a ciszta,szemölcs,csontkinövés,zsírréteg eltűnik a testkezelés energia futtatásával?
✔Mi van, ha az „izomépítés” is lehet sokkal könnyedebb, mint eddig gondoltad?
Hajlandó lennél ezt megengedni?
És még mi más is lehetséges?
Megtanulnád ezeket az energetikai testkezeléseket?
„A kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat/elcsúszásokat, amik lehetővé teszik az erőtlenség hazugságát a megtestesülésben. Ahol elsodródunk a saját hatalmunktól és erőnktől és csupán túlélésre játszunk, nem a bőségre.
Valójában amikor magunkra haragszunk, vagy a múltból hozunk olyan programokat, ( nem érdemlem meg a bőséget, szerelmet, jólétet, boldogságot stb), akkor az erőnket saját magunk ellen fordítjuk. Ez a kezelés feloldja ezeket a mintázatokat és az önpusztító vagy büntető programokat, hogy egy teljesen más új valóságot teremthess magad számára. Amikor a túlélésre játszunk, akkor soha sem lehet több az életedben, csak kevesebb. Te a túlélést, a vegetálást, a küzdést, vagy a kiteljesedést, a bőséget, boldogságot választod?
Mit adhat a kezelés? Újra felvállalod az erőd, a teremtő erőd és azt, hogy te vagy az életed irányítója. Feloldódnak, törlődnek az áldozati és önbüntető minták. Újra képes leszel könnyedebben elérni a céljaid, mint azelőtt, és kitartani mellette végig, erőlködés és küzdelem nélkül..”
Mi van, ha a legtöbb amit a világnak adhatunk, ha az Erőnkbe, ezáltal a képességeinkbe beleállunk , változást indítunk és változásra invitálunk? Hajlandó lennél-e az a katalizátor lenni, aki valójában vagy?
1 négyzetgyöke egy teoretikus, képzelt szám. Úgy jelenik meg, mint az a hely, ahova rejted a dolgokat a testedben.
Amihez hozzájárulás ez a kezelés: túlterheltség, kimerültség, álmatlanság, megfázás, infulenza szerű tünetek, ízületi gyulladások, állatokon is végezhető a kezelés!
Ezekben, és még sok más esetben is hozzájárulás lehet ez az Access testkezelés energia. Megtanulnád?
 
Amikor valamilyen traumát szenvedünk el a vele kapcsolatos negatív élményeket, fájdalmat, megaláztatást elraktározzuk magunkban.
Az emlékek egy része tudatos marad, és lesznek olyanok is, amelyek a tudattalanban tárolódnak el. Egy idő után hozzászokunk az ezzel kapcsolatos fájdalomhoz, rossz érzésekhez és már természetesnek vesszük a jelenlétét.
A fájdalmak egyre erőtlenebbé, kedvetlenebbé tesznek és ez egy önmagát generáló folyamattá válik. Minél tovább tároljuk, a fájdalmat magunkban annál erőtlenebbek leszünk, és minél erőtlenebbek vagyunk, annál kevésbé vagyunk motiváltak a változtatásra.
Az egyik út, amin elindulhatsz az érzelmi lelki blokkok feloldása, de a testedbe zárt fájdalmak lenyomatainak feloldásával is jelentős változások érhetőek el.
A Zéró összegű trauma egy kézrátételes kezelés, amely kioldja a testben rekedt fájdalmakat, az elraktározott traumákat.
Az oldás kiterjed arra az estre is, ha már nem tudod, honnan származik a fájdalom, amely lehet akár előző életből is. A cél nem az okok megtalálása, hanem az energia mintázat kikulcsolása.
Ha az energia megváltozik, mindent megváltoztathat, ha választod.
✔ Mi lenne, ha választanál egy könnyedebb létezést, fájdalmak és a traumák emlékeinek őrzése nélkül?
✔ Milyen életed lehetne, ha kikulcsolhatnál a testedből minden eddig bármely életedben elszenvedett trauma lenyomatait?
✔ Mi az a trauma, amelynek az emlékét nem vagy hajlandó elengedni, ami lehet, hogy nem is a tied?
✔ Mi lenne, ha elengednéd a „nincs választásom” hazugságát?
✔ Milyen képességedet rejted a fájdalom mögé?
✔ Milyen jövőt teremthetnél, ha minden traumád elveszne ?
✔ Választanád a fájdalom nélküli életet?
Ezt a kezelést a látás javítására alkalmazzuk, de nagyon jó tapasztalatok vannak arra vonatkozóan is, hogy arc, és homloküreg illetve megfázásos, gyulladásos fül problémákra is hatékony segítség lehet. Tudjuk vele kezelni a szem traumatikus eseményeinek káros hatásait is, például amit a villogó lámpák, a neonfény, vagy a TV okoznak. „Mellékhatásként” az életünk eseményeire is jobban „ráláthatunk” általa. Természetesen a változáshoz itt is több kezelés ajánlott.
Állatokon éppen úgy működnek, mint embereken,gyakran még sokkal jobban, mivel az állatok hajlandóak feladni szenvedésüket,fix nézőpontjaikat, hogy jobban érezzék magukat.
Van valami, amit úgy érzel még nem veszel észre ?
Mi az a képességed, amit elrejtettél eddig, hogy senki ne lássa, még Te sem?
Mennyi minden van, amit egyszerűen nem szeretnénk észrevenni ,s a szemünk alkalmazkodik, hogy azokat ne is lássa meg soha?
A tanfolyam elvégzésének előfeltétele nincs,viszont az Access Bars ismerete hatalmas előnyt jelent. Állatoknál akár szemhályog esetén is alkalmazható. Ha együtt futtatod a Zéró összegű traumával, a traumatikus „élményeket” ért szemet is segítheti.
Röviden: DMMMDM testkezelés
✔ Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg, amikor kéne, akkor futtasd ezt a testkezelést.
✔ Bármilyen helyzet, az ízületi gondoktól …., a szemölcsig, ahol valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint kéne.
✔Méregtelenítés, (élelmiszerekhez és testre)
✔Mi az amit Te tudsz és használhatod a tudásod szerint?
 
✔ Lehetőségek Beindítása, Aktiválása és Felfokozása
✔ Talán ezt nem kell megmagyarázni 
✔Helyreállíthatja a légzést, segíti az oxigén ellátást.
✔Előtte minimun 2 MTVSS-t kell kapni annak, aki ezt választja.
✔A tanfolyamnak semmilyen előfeltétele nincsen, semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.

Hallod-e a belső hangod?

Meghallod-e a lehetőségeket? Hallod-e a valóságot? Vagy van egy szűrő a hallásodon?

Elkezdi helyreállítani a kapcsolatot és egységközösséget a Földdel,
úgy, ahogy ez számunkra és a testünk számára lehetséges. Ez a csodálatos bolygó mindent, de mindent megad nekünk, az élőlényeinek ahhoz, hogy mi itt jól érezzük magunkat és boldogok legyünk. Észrevettétek már, hogy a rossz érzéseknek semmi köze nincs a természethez? Ott csak örömtelien, hálásan tudsz létezni! Minden negatív érzés vagy az emberekhez vagy az emberek által létrehozott rendszerhez kapcsolódik.
Még a végén kiderül, hogy akár örömtelien is élhetnénk itt?
Őseink a Földdel egységközösségben éltek. Tisztelték, szerették a Földet, amely táplálta őket. A mai kor embere nem ismeri a Földet, a természeti törvényeket. Eltávolodott tőle. Itt az ideje helyreállítani.
 
✔ Neked mi a valóságod?
✔ Ha az a valóságod, hogy nincs életkorod, az felfoghatatlanná tesz ebben a valóságban.
✔ Ha nem megfelelően öregedsz, akkor hogyan látnak az emberek?
✔ Hogyan lehetséges, hogy pl. egy 60 éves, jó ha 45.-nek néz ki?
✔ Neked mi a nézőpontod? Lehetséges?

Ez a kezelés a sejtekbe zárt traumák feloldására szolgál. Sok traumánk adódhat gyermekkori sérülésekből is. Például, ha valamikor elestél és megsérültél, ha eltört valamid, vagy ha most van fájó pont a testeden, akkor ez a testkezelés visszavisz ahhoz a ponthoz, ahol a sejtmemóriában létrejött a lenyomat és azt törli. A kezelés feloldja a traumát és a szövetek visszatérnek természetes állapotukba, így segít a testnek, hogy az meggyógyuljon.

A végtelen rugalmasság helyreállítása kezelés feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk magára vesz. Ez a kezelés megteremtheti a lényüknk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét.

Beszámolók alapján változások a kezelés hatására:
✔ izommerevség megszűnése,
✔ rugalmasabb hozzáállás a korábbiakhoz képest,
✔ könnyedebben veszik a változást a kezeltek,
✔ a ragaszkodásokat jobban elengedik,
✔ rugalmasabban kezelik mások véleményét.,
✔ a test fizikai állapotában figyelhető meg rugalmasság, hajlékonyság

✔ A “Jelenet vége, balra el” testkezelés segít az elengedési folyamatokban legyen az egy élethelyzet elengedése, vagy konkrét személyé.
✔ Sokszor jönnek szerelmi bánatok esetén vagy visszatérő, ismétlődő élethelyzetek szituációk esetén erre a testkezelésre. ✔ A testkezelés neve utal egy angol kifejezésre:
“When nothing goes right, go left.” – “Amikor semmi sem megy jól (fordul jobbra), menj balra.”
✔ Ha már nem mennek jól a dogok, és úgy érzed itt a “jelenet vége” akkor menj egy másik irányba. Ebben segít a testkezelés.

Minden felvett nézőponttal le kell szűkítened az éberségedet. A helyzeti FEPaSoP-ok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet.

A Helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontot, és ennyi! Ezért az egész életed azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed.

Minél inkább a végtelen lényedként működsz, annál kevesebb szükséged lesz bármire is. Semmi nem
szükséges, minden választás, és megvan a hajlandóságod, hogy válaszd, vagy sem.A helyzeti FEPaSoP-ok teremtik zömmel a testben lévő fájdalmat.

Segít mindenféle allergia mögöttes lelki-, traumatikus vagy hitrendszerbeli oldásában ezáltal oldódnak a fizikai tünetek is. Segít étel-, pollen-, vegyianyag-, UV és számtalan más allergia esetében.
Autoimmun betegségek esetén. Mellékvese és ízületi gyulladások esetén

Az Access Body Süketség invokációja kezelése egy kézrátétes kezelés, hogy segítse a hallás helyreállítását.

Hányszor próbáltál meg kizárni az életedben hangokat?
Hányszor tettél vagy teszel úgy, mintha nem is hallanál csak, hogy kizárd, azt amit nem szeretnél?

Láttál már gyereket, aki nem hallja a szüleit, ha valami olyat mondanak neki, amit ő nem szeretne megtenni, de azt amit szeretne, amiben motivált azt azonnal meghallja?

Hány helyen vagy alkalmi süketségben az életedben?

Hallod-e a belső hangod? Meghallod-e a lehetőségeket?
Hallod-e a valóságot? Vagy van egy szűrő a hallásodon?

Mit adhatna, ha az elfogadás által, minden olyan dolog invokációja által, amit eddig kizártál, amivel kapcsolatban ellenálltál, azt egyszerűen befogadnád, hogy könnyed és örömteli legyél?

Csak tedd fel a kérdést:
Milyen hozzájárulás lehet egy ilyen tanfolyam az életemhez?
Nekem miben segíthet, nekem hogyan működhet?
Mi az, amit nekem adhat?
Ki lehetek – Mi lehetek általa?

Segíti folyamatainkat minden szinten.
Fizikai – betegségek esetén (fülzúgás, fülfájás, halláscsökkenés)
Érzelmi szinten – érzelmileg ránk ható hallott dolgok esetén
Gondolati szinten – hallott dolgok rendezésében, tisztánhallásban

✔ Ha ez ember vonzaná azt, hogy ne teremtse a dolgokat az életében. Ne használja a szexiális energiákat. Szó szerint taszítsa magától ezeket az energiákat.
✔ Tisztít minden olyan helyzetet, ahol egy párkapcsolatban a másikat akarod gyógyítani.
✔ Tisztítja azokat a helyzeteket, ahol elvágod magad a befogadástól, jövő látástól, mert egy párkapcsolatban a másik problémáját próbálod megoldani.
✔ A jövő minden tisztítására, a választások lehetőségének beengedésére.
✔ Ha az ember alapvetően vonzódik olyanokhoz akik nem táplálóak számára.
Helyreállítja a tápláló szexuális energiákat.